Mam AIDS

nashira

9.Rozhodnite sa zosuladit telo s duchom.
/No viem o com to je ,ale teraz to tak nieje/
10.Povzneste sa nad neuroticky pocit viny.
/No neviem ,aby clovek nemal potom otupene svedomie....,ale toto asi nadvazuje na bod c.9,takze ked je telo v sulade s duchom tak je to bez problemov.....ci co....dyk

age44

a co je to trochu vystredne? lebo ja s tym tiez nemam problem.
podla mna mas nashira dost sebadovery, ak si mozes uznat, ze sa spravas vystredne. clovek, ktory nema doveru v sameho seba, nebude sa snazit nikdy vytrcat z radu. takze mozes docitat knihu.

age44

jaj teraz som pozrela, este 29 prispevkov, ak to tu bude stagnovat ako v poslednych dnoch, tak je to tak o dva tyzdne. no ale ked mame od autora sebadovery dovolene rozpravat sa same...

nashira

7.Najdite dost odvahy spravat sa trochu vystredne.
/Tu si kladiem otazku: Co to znamena v mojom pripade spravat sa trochu vystredne?...Stale sa spravam vystredne a je to pre mna uplne prirodzene....takze/:))))))
8.Vramci moznosti sa co najviac zmierte so svojimi rodicmi.
/to je o.k....uz som sa s tam zmierila ,ze moji rodicia su moji rodicia:)/

age44

super, este som len dve mala dnes, meskam. moj syn sa uz pyta, kedy budu zas ohno stroje. on to ma totiz za dve slova. prave dojedol druhy tanier polievky....

nashira

No ja problem so sebadoverou...niekedy mam a niekedy nemam...,ale to len co sa tyka postavy.Ale taketo knihy mam rada hlavne ked su lahko stravitelne...pisane stylom ham mnam.:)

nashira

No Age to je uhlom pohladu....,ale proti gustu ziaden disputat:)))))))...z prava dolava..hore dole...asi poradie tu nehra rolu.
takze pokracujeme:
5.Nahradte sebakritiku pravidelnym,pozitivnym zhovaranim sa so sebou samym.
/No super ved to tu robim stale a pravidelne:)/
6.Obavu pred neuspechom nahradte zretelnou predstavou o tom ,ako sa vam dari a akí ste stastní.
/no toto neviem...../

age44

no tak nashira, ja by som tie dva body usporiadala naopak - najprv by som sa spoznavala a tak by som sa zamerala na svoj potencial...
som zvedava, co bude dalej.
aj ked si nemyslim, ze mi chyba sebadovera, vzdy je vsak priestor..... aj ked muzi to nemaju velmi radi.

aj ja sa, takze bioptron? ja som myslela ze katka ponuka aloe vera. no, vsimla som si, ze ma liek na akykolvek problem. cary-mary, chorobu vezmite chmary....

nashira

3.Rozlisujte medzi tam kto ste a co robite.
/no hm hm hm/
4.Najdite si nieco,co robite radi a dobre,a potom to robte stale.
/tak to je zaujimave.....co by som teda mala robit stale...milovat sa s manzelom,nakupovat pekne veci,chodit na vylety....som ja ,ale ....no to nemozem robit stale/