Mam AIDS

bubik

mali by ste si zalozit svoju vlastnu temu , tato tema ma prilis smutny a tazivy nazov:(...a bola zalzozena za inym ucelom

age44

.... nemozem dopisat, dieta place.
no a najlepsie na tom merani teploty bolo to, ze kym som bola v nemocnici, tak stale bola teplota normalna, prvu noc po prichode domov som mala styridsiatky. ale preslo, len som sa zlakla, ci vo mne nenechali nejaky "material" - noznicky, vatu a pod. a teraz mi to tam hnisa.

inak nasa dnesna navsteva dopadla velmi dobre. ja mam v podstate vynimocnu svokru v tom, ze ona si nedovoli do nicoho sprtat, vsetko necha nech si robime ako nam vyhovuje, takze je to vzdy fajn. .... a ani ryza mi neprihorela :-)

age44

jaj, teplomery, to je kategoria sama o sebe! u nas na gyn-por. ich bolo vzdy dost, hlavne o piatej rano! no ale co si musia sestricky urobit, tak im to neberme, ak to robia svedomito, vsak nellka?
u nas na izbe v porodnici sa jedna zabudla, ze ma drzat teplomer a zacala vyberat cosi zo skrinky a bum, teplomer sa jej rozbil. tak sme to nahlasili sestricke. ona na nas nejako zabudla a uz nam mali nosit babatka na krmenie, tak sme isli urgovat, ze kde je. poslala nam tam upratovacku, ta tam trochu ponahanala tu toxicku ortut, uz aj cez to, ze nam tam nosili drobne bezbranne novorodeniatka...
popoludni sa tiez vzdy merala teplota, ale ja pravdupovediac, netusim kedy. vacsinou som bola von, s nejakou navstevou a sestricka ako nechala teplomer, tak ho na mojom nocnom stoliku aj nasla. moje "spolubyvajuce" sa len vzdy chichunali, ze som zas mala najnizsiu teplotu :-)

eee

Veľmi rada Vás čítam a prispejem špitálovou témou. Syn sa dostal v novembri na infekčné lebo mal salmonelu. Bol tam od nedele do piatku - kedy som si ho zobrala na moju žiadosť domov. Ale povedala som že nikdy viac nenechám dieťa samé v nemocnici /mal 7 rokov/. Denná hygiena nijaká, za tých 5 dní sa nesprchoval, čo som si myslela že je samozrejmé na infekčnom.Teplotu im nemerali lebo nemali toľko teplomerov až kým som ho na návšteve nechytila a zdal sa mi teplý. No jasne že mal angínu a to si nikto nevšimol, no lebo predsa nemajú teplomer...!!! Ihlu v ruke mal ešte 3 dni od poslednej infúzky, volať mobilom mu zakazovali,lebo si prevolá kredit /čo ich to má čo zaujímať/. No a koniec koncov si ho tam držali len pre to lebo neboli výsledky z výterov. Prišiel tam so salmonelou a zobrala som si ho s angínou. Doma hneď ožil, začal papať, ... Nidky nenechávajte svoje dieťa v nemocnici samé. Moja prvá skúsenosť s nemocnicou ale katastrofa.

age44

..... no este ti asi ostal sampus v krvi, nashira. mne staci deci vina, nie sumiveho a citim v hlave. na mojich par kil .... mne aj antibiotika davaju v detskej koncentracii, lebo mi je od nich zle inak.

nashira

U nas ten sampus bol 3 mesiace a obaja sme taky ,ze nam staci mini pohari a sme na mol.A este tam vo flasi polovica ostala...

nashira

:):):),ale my sa nemaskujeme...a prdy to je dobre:),zeby som to zalozila ja ked som si hrkla:) ....uz si nepamatam.....chachacha