Mam AIDS

nellka

Ahojte! Včera som už bola hrozne unavená, v BA bolo perfektne ako vždy, keď idem niekam bez detí. Detičky celkom ok, len to malé stále kašle, ale zatiaľ sa to nemení.
Teda odplašiť pacienta, to je mi pekná blbosť, to by som si na triko nevzala. Na gyndu chodili s tým, že ich svrbí šuška, no veď ja viem, je to hrozne nepríjemné, človek sa ide zdivieť, ale chodiť s tým o polnoci...Ale dr som vždy volala, dokonca, keď chceli odomňa aby som ich ja zdiagnostikovala po telefóne, tak som im povedala, aby radšej prišli. Baby, mne je z toho niekedy smutno, že sú také kravy medzi sestrami, niektoré úplne bez pochopenia a keď tak čítam tie zážitky, tak sa už ľuďom ani nečudujem, že sa tak nemocnice boja. Aj ja sa už bojím.

age44

katka, uz som raz vravela, ze by som sa velmi cudovala, keby ti ivetka napisala.... katka, to bol od ivetky len taky for, ale my sa na nu nehnevame, vsak?
a co ty, nebodaj vyliecis aids stavou z aloe? to ja si radsej dam Bananovu stavu...

aloe

ivetka 1:napíš mi na meil,pretože tu je to akési divné,alebo si myslíš, že Ti odpovedajú?duratnakatka@zoznam.sk

age44

no do kelu, lea, kde si? nech pokecame zase grecky, alebo francuzsky?
to kde na to chodis, nashira? normalne deticky v skole? ci mate arabske deticky?

age44

nashira, to bolo romsky, alebo maly sa prejavil? aj ja dam malej daco napisat, bude len rada, taka je zlata teraz, sa usmieva nadherne, neviem preco cumim do pocitaca, este.

nashira

Ja som bola na infekcnom ked som mala 14 mala som mononukleozu a bolo to velmi neprijemn.Jeden vecer ma strasne bolelo hrdlo a mala som pocit ,ze sa dusim .Sestricka mi povedala ,aby som si to dobre rozmyslela ,ze ona by kvoli mne musela volat doktora.Tak som sa zlakla a povedala som si ,ze to vydrzim ...no to je co.nIEKTORE SESTRICKY ASI MAJU ZA ULOHU NAHNAT PACIENTOVI TAKY STRACH ,ZE NEBUDE DOKTORA Z TOHO STRACHU ANI potrebovat..len aby ho nezobudili pocas nocnej.Isla som odtial taka vychudnuta ,ze mi gate padali...do dnes si to pamatam.