Mam AIDS

nashira

Citam taku dobru knihu vola sa Sebadovera.Na zaciatok je tam 12 zasad ako ziskat sebdoveru:
1.Zamerajte sa na svoje potencionalne moznosti,a nie na to,co vas obmedzuje.
No moje zamyslenie :Co ak ma obmedzuju prave tie potencionalne moznosti?...hm
2.Zaumiente si ,ze spoznate pravdu o sebe.
Moj pohlad:No tak to by mi asi sebadoveru nezdvihlo,ale v konecnom dosledku asi pomohlo ...asi to skusim.
....ostatne nabuduce maly sa zobudil cafko.

nashira

No kde ste dorotky...pijem kavu asi 4tu:)....dufam ,ze ma nevystre.Maly spi,ale uz dlho nebude.....joj to bude dlhy vecer este dnes.

aj ja sa

mne je vzdy smiesne ked otvorim hocijaky prispevok s hocijakym problemom vsade sa tisne ta katkaduratna so svojim bioptronom a teraz si hadam mysli koza ze by tym vyliecila aj aids,no vazne si ma rozosmiala bejbe!

nashira

Ahoj Age !
Tu arabstinu uz neviem adresu ...som sa tam zatulala ked som si zistovala co znamena nashira v preklade...
Ja mam 4roky nemciny na strednej ...takze to uz neviem nic iba citat .Od septembra idem na jazykovku,ktoru by som chcela ukoncit stat. skuskou:))))))) sa smejem ,lebo neviem ci sa zadari.No kazdopadne prihlasku som uz poslala.Tak uvidime ....
A paci sa mi taliancina velmi...len skoda,ze nieje tak pouzivana ako anglictina.Joj a po rusky viem asi najlepsie to sa aj s bratom porozpravam tak sa nasmejem pri tom ako kone:).

age44

nashira, kde si nasla tu arabstinu? sa mi to celkom paci, zeby som sa nieco naucila? nikdy neviem kedy stretnem nejakeho sejka.... ale snad bude vediet po anglicky, zatial vsetci arabi s ktorymi som sa stretli rozpravali anglicky... ako-tak, ale rozpravali.

nellka

Čaute! Do BA to máme tak hodinu a pol, blízko to nie je, ale po diaľnici je to rýchlejšie.
A ja viem, že všade sa nájdu trúby, lenže tie potom zatienia tie ostatné a tie sa môžu aj rozkrájať a ľudia sú stále nespokojní. A ešte tie všebecné obvinenia mi išli na nervy, ako nám riaditeľka stále opakovala, že nedostatočná komunikácia je to, na čo sa ľudia najviac sťažujú, a pritom sa nás to ani netýkalo. Snažili sme sa, ako sme mohli, vraveli sme si, že za to, ako stíhame roboru a popritom sa aj rozprávať s ľuďmi, by sme mali dostať nobelovu cenu. A najlepšie bolo, že po tomto vyčistení žalúdka nám prihodili ďalšie papiere a odsunuli pacienta na vedľajšiu koľaj. Ale to už nevadilo, papiere proste robiť treba, aj keby sa neviem čo dialo.
Inak včera bolo vonku krásne, boli sme aj doobeda, aj poobede a dnes je tak. Teraz idem upratovať, hurá, ale poobede vyrazíme!

nashira

tak mi ranajkujeme vianocku....teda maly ....Nellka to je vsade aj medzi ucitelmi pravnikmi,predavackami....vsade sa najdu tludia co si neplnia svoje povinnosti..
Dnes je krasne tak sa upravim a ideme vonka.
Inak mame ukradli kabelku mala tam 2000sk, kartu,zlate nausnice co si niesla do opravy atd. no otras.Tak skocim za kamoskou do zalozne a popytam sa na tie nausnice i ked sanca je neviem aka......
No a preco arabsky.No vcera som sa hrabala na internete v arabskom slovniku a bolo to tam a pacilo sa mi to tak som ti to napisala:)...Ale znie to ako romstina vsak...
Pre aloe:
Ked sa chces vyjadrovat k teme precitaj si ju od zaciatku....je to aj v zivote tak ,ze ak chcem niekoho za nieco posudzovat tak to potrebujem poznat od zaciatku.
Zapjit sa k nam moze kto chce a ma na to chut nam to nevadi a.Kazda skusenost je + pre nas aj pre tych co nas citaju.
pa idem

age44

hmmm, nellka, tak ak to nemate do BA daleko, tak to tu potom mame zastupenie z kazdeho "kraja". sprava- dolava ty, nashira a ja. zhora-dole neviem, to sa este dozvieme, my sme na 49. rovnobezke.

nellka

Aloe, píše sa o ivetke skoro na každej druhej strane, to si vážne všetci myslíte, že by sme si pod názvom mám aids začali takto pekne debatovať, keby tu niekto chcel naozaj riešiť tento problém? Ivetka sa na nás zabavila a keď prišla na to, že je odhalená už sa neozvala...takže tak.