Mam AIDS

nashira

eee...ja som tiez zastanocom Nenechat dieta same na oddeleni.No niekedy nastane brutalny stav a jednoducho lozka su obsadene....este som to nezazila ,ale skoro sa take stalo.Som rozhodnuta v takom pripade sediet aj 7 dni na stolicke vedla dietata.A cena ta je tiez zaujimava .Momentalne pri malom dietati teraz neviem ci do 5 alebo 3 roky je cena na den 180sk nad tento vek vyse 700sk.Tak si zrataj ked tam si s dietatom tyzden to je sakra draha /dovolenka/.Len nech sa vyhybame tym zariadeniam .
Bubik nas to fakt mrzi,ze to tak je aj s tym nazvom ,ale po vacsine si skalní uz zvykli a uz sme riesili aj zmenu nazvu....no nedoriesili sme...tak nechavame tomu volny priebeh....zatial.
zdravim papapapapapapapapappapapapaaaaaaaa

age44

no, uz sme uvazovali, presne kvoli tomu, ze obcas sa niekto ozve, ako teraz ty, ze si tu strielame z choroby inych.... a pritom to je naopak.

bubik

ouuuu, ak to je tak to je velmi smutneeeee:(, z tohto si robit srandu mi pride ako zly zart...dufam ze je to tak a ten aids naozaj nema a robila si len srandu, velmi jej to prajem ale zaroven ak ho nema, nech si takto nerobi srandu z ludi ktori sa ju snazili pochopit...

age44

zhrniem to - prisli sme na to, ze si z nas a z nasho sucitu niekto zrejme pekne vystrelil. kvoli tomu, ze v brezne ako aj na celom slovensku sa uz ovela skor ako pred 4 rokmi robili testy na HIV pri darcoch krvi. ivetka vraj dostala transfuziu nakazenej krvi. a uz vobec nereagovala na nase sucitne reci .... tak preto sme sa zhodli, ze to bol dobry forik a niekto sa niekde dobre bavi.