Mam AIDS

nashira

No mi si tu naozaj uz piseme len my....by sa mohol niekto pridat a napisat nieco z lekarskeho prostredia....alebo len nieco:)

age44

ale co tam, do leta casu dost, dovtedy to pri drobcoch vybehame... len teraz sme vela doma. no a pri pocitaci sa dobre papa. dob, dob, dob...

nashira

No tak sme teda poriadny klub...:):):)?ale si myslim ,ze to bude pocasim ,ze sa tie virusi takto rozmohli....no dari sa im nepochybne.Ja sa stale snazim chudnut.....V lete som bola dobra no teraz juuuj dyk.

my sme mali oslavy minuly vikend, aj v sobotu aj v nedelu. uz mam oslav dost, lebo ma nejako zacinaju zaoblovat .... doteraz som bola imunna. mam si povedat, ze je to uz vekom? snad nie. a zas este nemam vobec vela kil, takze este mi to tak neprekaza, len nech to nepokracuje donekonecna.
nas maly stale pokracuje v teplotovani, fici na sirupe ibalgine ... hned ako mu klesne teplota, tak je ako zbojnik, vystraja, az kym mu zas nestupne teplota.

nashira

ahojte...babky:)....Mama by mohla prizret keby velmi chcela,ale povedala ,ze musi malej este kupit darcek ...zajtra mame oslavu.No nakupuje na poslednu chvilu.Ale uz mi to tak nevadi drahy mi dal darcek....som z toho vesela.Dostala som presten to som fakt necakala,ale som z toho hotova stastna.Inak vobec niesom na sperky ,ale tento je krasny strieborny a hlavne rovno zo srdca:)Chlapci sa teraz kupu tak mam chvilocku.

o nashira to mi je luto, zasluzili by ste si.... aj ja o takom snivam, ale kym je dieta dojcene, nechcem od nej odist a hlavne vecer nie. vsak si odlozite veceru na inokedy, aspon ked bude maly fit. a preco vlastne mama nechce prist, nezvladla by hodinku?
nellka a ty co v BA? ako bolo? ja som dnes mala taky rozbehany den, konecne som si sadla.

nashira

Uvidime ci nam pomohli....Uz mam spreje ...850sk len tak poslo.Najhorsie to byva v noci a nad rano.Vecer mu idem dat prvy krat sprej tak som zvedava ako to zvladneme.Musim mu to tam drzat nasilu,aby sa z toho 5krat nadychol.Tak a na tu veceru nepojdeme:(.Mama sa na to neciti prizret deti....som smutna .CHceli sme ist aspon na hodinku...no hadam to prezijem....pa,0

nellka

Čaute! Nashira a pomohli vám na tej alergológii? teda, ešte, že ste sa tomu špitálu vyhli! Tak malej prajem všetko najlepšie, hlavne veľa zdravia a spokojných rodičov atď.Dobre to oslávte a nech ste rýchlo zdraví! pa pa, dnes idem do BA, tak sa ozvem potom. Možno aj s novými zážitkami/aj keď nie špitálskymi!/

nashira

Rano som mala tiez navstevu a taktiez sa makalo:):):).No potrebujem pocuvat dristy:):):)bhhx-to napisal synator aj on ma na to svoj nazor.Tak sme skoncili dnes na alergo.V noci sa mu zase zhorsilo dychanie.A dnes som si povedala ,ze zavolam na alergo pre istotu tak mi povedali ,ze mam hned prist.Tak som aj rada ,ze to mame za sebou ,lebo by sme asi zase skoncili na detskom .....vikend pred nami a to by bolo bebe ,lebo dnes ma mala 6rokov a my s mangelom vyrocie.Inak mala sa narodila 22.2 2002 pekny datum vsak?Zajtra oslavujeme a ak bude s malym o.k tak ma polovicka pozvala na veceru.Tak tak si zijem holky.Este popisem ked sa bude dat..papa