Mam AIDS

age44

bola som dnes u lekara. co som sa tam nedozvedela, ake ludove "mudrosti". jeden mladik rozpraval, ze sa mu v praci z nejakych chemikalii urobili na rukach bradavice ci co. a stara pani zacala, ze na to je dobra dubova kora (to by som este bola schopna vyskusat), dalej ze treba rozkrojit surovy zemiak a potriet jednou polovicou, potom druhou a potom obe zakopat do zeme (uz to zacinalo mat taky rozpravkovy nadych s tym zakopanim, uz som cakala ze to bude nieco ako o polnoci vykopat koren mandragory ...). dalsi recept znel potobne ale s uvarenym hovadzim masom, tiez samozrejme zakopat .... vraj lebo v tom zemiaku alebo mase su semienka bradavice!!! semienka, ano, to ste nevedeli? no a pani sa este tak okunala pred mladikom, este mala tromf v rukave - ze na tu bradavicu si ma dat menstruacnu krv mladej slecny! to ma skoro dorazilo, skoro som sa zadusila ako som sa pokusala ostat vazna.
uz som len cakala, ci nespomenie aj moc, alebo maz z ucha.

mam rada recepty starych materi, ale nie az take nadprirodzene.

nashira

Nashira je arabsky nazov pre hviezdu Gamma Caprinus a znamena Posol dobrych sprav alebo Stastna hviezda.Manzelovi sa to tak zapacilo,ze ked mi pise sms tak mi napise Nashira.:))))

nashira

Ano nasla:)....trocha napatia
11.Vyhladavajte ludi,ktori vam pomozu v dalsom raste.
/No to asi myslia ludi z lekarskeho prostredia co vedia zohnat rastove hormony....hm ,ale toto nviem ci chcem este narast mam 173cm a to mi staci celkom ....no nikdy nehovor nikdy/...jojo trepem
12.Nedopustite,aby ste kvoli tomu,ze vas niekto odmietol,zanevreli na ludske vztahy.
/Ano ,ano to sa snazim/

age44

hmmm, veta, ale vies ze som pochopila, ako si to myslela?
nashira a nasla si v arabcine vyznam tohoo mena?
.... no, este daj tie dva posledne body.

nashira

No ja si myslim ,ze trocha vystredne ...je napr spravat sa ako citim ..prezentovat svoje nazory nesnazit sa zapacit sa len preto ,aby clovek isiel s davom a pri tom vsetkom vediet ist s davom je dobre.Tak to je veta !!!!