Mam AIDS

nellka

No vidíš, čo robíš s chlapmi!:)tak to musíš byť kočka! Aj ja chcem kamaráta homosexuála, ale ja zase nepoznám žiadneho homosexuála...:(
Ja sa snažím neflirtovať, lebo to neviem, musím si na seba dávať pozor!ha ha.
Ach, unavená som, malá začala vstávať o šiestej, alebo už pred šiestou, normálne si mení čas na letný v tej hlavičke, ale ešte je skoro!!!

age44

nie, bozechran, vobec nie moj typ. ja mam svoj typ doma :-))) prave preto som tak otrcala prstennik lavej ruky.
a uz si davam pozor na svoje mile spravanie hlavne k opacnemu pohlaviu. mne viaceri kamarati, ked sa dozvedeli, ze som sa vydala, vraveli, ze som im davala nadej svojim flirtovanim s nimi. rozumiete? ja som s nimi neflirtovala, ja sa slusne bavim s kazdym a nezabudnem vzdy na usmev ... ale uz som povedala, ze ak kamarat, najlepsi by bol homosexual. ten by to nebral ako flirt. ale ked ja ziadneho nepoznam.

age44

chi :-) nashira, ta trojkilova obrucka by mi pomohla aj inak. vzdy ked fukal solny vietor, ista zlata pani mi vzdy vravela, nech si nastrkam kamene do vrecak, aby ma neodfuklo....

nellka, kde si? aj ja ta v mysli privolavam na toto forum, hmmmmmmm....
pisala si, ze uz je vam lepsie, tak snad vam len odisiel internet, ako mne pred casom.

nellka

Ahojte, ja som sviňa, vy sa tu o nás bojíte a je len nestíham! Včera sme boli v ZA, dnes na mne celý deň mladá visí, tak nestíham, len čítam. A ani nemám moc čím prispieť.
Nashira, tie rady z tej knižky....som sa pobavila!Také tie klasické pindy, ako keby sa to len tak jednoducho dalo...recept na šťastie, ha ha!Ale dobre sa to číta, len ma k tomu,presne ako teba, napádajú tie dovetky:)
Age, teda tá babka v tej čakárni bola nechutná! Ble! Tiež si neviem dosť dobre predstaviť, ako by si to asi ten chalan pýtal. No, prinajhoršom poprosiť sestričku na gynde, aby mu nejakú vzorku odobrala...Babka nechuťáčka!
Tieto čakárňové debaty ma inak bavia, ako ľudia ohovárajú a počítajú si choroby...aspoň to rýchlejšie ujde:)
A deti už máte zdravé?

nashira

No ja mam cyklus ako hodinky aj ked som dojcila tak som mala menstruaciu pravidelnu od porodu ...ako s knizky.
Mladikovi by som asi dala facandu a tebe trokilovu obrucku:)))))))
Ale kde mame tu Nellku hadam neskoncili v nemocnici:(.

age44

no jasne a este ze ten mladik na mna tak pozeral koketne a neviem ci si aj o mne nemyslel, ze som mlada slecna. to bolo na tom najhorsie, este ze sa neviem cervenat.
totiz, ja som mu trochu nechtiac kopla do topanky, ked som sestricke chcela uvolnit cestu. a on ze to nic, ze aj nabuduce :-(
neviem ci som este dakedy okatejsie vystavovala obrucku ako dnes v cakarni. som sa bala, ze si ma pocka pred budovou a bude pytyt tu krv, brrr.
chi, ale ja neviem ani co to je, ja vkuse dojcim, alebo som tehotna, ani nemenstruujem. by sa chudak nacakal.