tak vidis hanka, tesite sa na babo, ked uz dostala zopanocky, dostalo, pardon.
(schvalne som nechala preklep.... ked mi to uz tak napisalo...)
to co pises, ze si dnes videla, to je ubohe - zneuzit taky sviatok na to, aby mali dovod opit sa. verim ze tie ich zeny, ktorym mali byt tie stonky bez kvetov a kvety bez stoniek urcene budu "v siedom nebi" od stastia.
ja som minule skoro revala na ulici - my na rodinnej prechadzke a oproti nam muz s dvoma taskami nakupu, mlieko, rozky, karfiol, este nejaka zelenina - urcite mal doma deti, a tak sa tackal, ze este pred nami ho hodilo na travnik a tam zalahol, brrr, strasne zle to na mna posobilo, ked som si pomyslela, ze niekde mozno zena s malym dietatkom, mozno s viacerymi, caka na muza s nakupom aby im mohla navarit zeleninovu polievku. mi bolo zle z toho.
ja som dnes dostala narcis. vzdy mi manzel dava jeden kvet. raz, este red svadbou mi doniesol celu kyticu ruzi a ja som sa hnevala, ze chudata kvety, ako oni k tomu pridu... :-( nebolo to odo mna pekne, ale uz sa muz poucil, vie ze mi urobi radost len jednou kvetinkou.
este mi ostava synovi vysvetlit to nejako, ten je schopny vytrhat celu luku sedmikrasok pre maminku. a ja za kazdou kvetinkou mu hudiem uz dost, uz dost. uz to bude teraz na jar jednoduchsie vysvetlovanie, pozera rozpravku pan vcielka a vie na co su kvetinky.
my sme dnes boli na oslave, bolo super, deti su unavene, konecne sme sa po dlhom case stretli so sirsou rodinou ..... len zas priberam :-)