Mam AIDS

nashira

Uz som doma konecne.....Idem si dnesny den uzit s rodinou:)....tesim sa aspon nieco nam ostalo z toho vikendu len pre nas.....pa dievcicky.

sage33

tak vidis hanka, tesite sa na babo, ked uz dostala zopanocky, dostalo, pardon.
(schvalne som nechala preklep.... ked mi to uz tak napisalo...)
to co pises, ze si dnes videla, to je ubohe - zneuzit taky sviatok na to, aby mali dovod opit sa. verim ze tie ich zeny, ktorym mali byt tie stonky bez kvetov a kvety bez stoniek urcene budu "v siedom nebi" od stastia.
ja som minule skoro revala na ulici - my na rodinnej prechadzke a oproti nam muz s dvoma taskami nakupu, mlieko, rozky, karfiol, este nejaka zelenina - urcite mal doma deti, a tak sa tackal, ze este pred nami ho hodilo na travnik a tam zalahol, brrr, strasne zle to na mna posobilo, ked som si pomyslela, ze niekde mozno zena s malym dietatkom, mozno s viacerymi, caka na muza s nakupom aby im mohla navarit zeleninovu polievku. mi bolo zle z toho.

ja som dnes dostala narcis. vzdy mi manzel dava jeden kvet. raz, este red svadbou mi doniesol celu kyticu ruzi a ja som sa hnevala, ze chudata kvety, ako oni k tomu pridu... :-( nebolo to odo mna pekne, ale uz sa muz poucil, vie ze mi urobi radost len jednou kvetinkou.
este mi ostava synovi vysvetlit to nejako, ten je schopny vytrhat celu luku sedmikrasok pre maminku. a ja za kazdou kvetinkou mu hudiem uz dost, uz dost. uz to bude teraz na jar jednoduchsie vysvetlovanie, pozera rozpravku pan vcielka a vie na co su kvetinky.

my sme dnes boli na oslave, bolo super, deti su unavene, konecne sme sa po dlhom case stretli so sirsou rodinou ..... len zas priberam :-)

hanka bez

No ja som dnes v meste stretavala iba vele vela opitych muzov a kazdy niesol v ruke bud iba stonku bez kvetu,alebo hlavicku kvetu bez stonky,jeden lezal dokonca na lavicke iba s foliou a stuzkou,kvet uplne stratil. ale to bolo uz 16.00 tak to su uz asi posledny odpadlici,ti vzorni su uz doma a obdaruvaju svoje zienky vsak? Ja som dnes od muza dostala oranzove gerbery a malilililičičke papučky pre babatko-biele so zltymi snurkami a zltym zajacikom na boku.(a zasa som samozrejme plakala)

sage33

bre rano, hej tak podme oslavovat! my mame dnes taku vacsiu rodinnu oslavu, tak ideme do podniku ....vecer bude po mne :))) zas sa opijem nealko napojov.
neviem presne odkedy je zena zenou, ale vcera som videla po meste vela tinedzeriek s kvetinou v jednej a frajerom v druhej ruke. tak nech oslavuju aj tie buduce zeny. den matiek uz s nami nebudu :)))
no ideme na kavu, tie co idu makat dnes, nech sa im praca dari :)

zmrzlinka 76

Dobre ranko spachtosky,vsetko najlepsie a najkrajsie k dnesnemu MDŽ !!!
Hor sa do krasneho dna a oslavujme xixi.

sage33

joj, hanka, vsak vravim ze aj ja placem pomaly aj zo synovych rozpravok! vsetko je predsa tak dojemne.
hanka, syn bude mat zaraz styri roky. ale jeho uzasne vyroky nestiham zapisovat.
teraz sme sa vratili z prechadzky. dnes sme boli viac ako tri hodiny!!! najprv len prechadzka, vyklady s hrackami, potom sa vysantil v mestskom parku v este nenapustenej fontane - nahanal sa s inymi detmi, potom sme boli pozerat na aravakov ako hraju pesnicky, potom este dvaja znami a s nimi na chvilku reci a napokon supermarket - oddelenie hraciek.
nashira, ty mas dost aspon po praci, mna polozi uz jedna prechadzka. asi som uz stara.

nashira

...ale samozrejme ,ze chapeme ved sme zeny na materskej:))))))
Ahojte!!!
Som dnes bola pracovat a frmol bol okolo deti a potom obsadeny pocitac tak az teraz.....este mozno pojdem dnes ,ale uz mam aj dost.A zajtra doobeda aj pozajtra a este mam taku moznost este jeden biznis a to si mozem urcit cas ,ale musi to byt do nedele vecera hotove tak to budem po veceroch......fu.A este som aj dostala....viete co....stvrte zatial nebude:).

hanka bez

sage to je podarene,kolko ma maly? ja som zasa dne spozerala akusi romanticku hovadinu a pri konci som sa rozplakala lebo to dobre nedopadlo,potom som si povedala ze preco placem ved je to len film a tak som sa rozplakala zase nad sebou aka som hlupa ked placem pri kravine... no chapete to?

kvetka k

doktor (Dr.) Branko
Varovanie!!!
Chcem upozorniť predovšetkým ženy na človeka, ktorý sa predstavuje pod menom „doktor Branko“. Je z Bratislavy a oslovuje ženy vo vlaku, na ulici a v nákupných centrách s úmyslom pomôcť im. Pozor! Je to nebezpečný človek, manipuluje s ľuďmi a sexuálne zneužíva svoje „pacientky“!!!