Mam AIDS

sage33

a my cestovinky s tumiakom a s cesnakom, fuuuu, citite? ale nie je ho tak vela...predvcerom sme sa so synom opeciatkovali po rukach, akoze sa tetujeme. ja so zelenymi, syn s cervenymi peciatkami. vcera bol u nas brat a sa pytal syna, ze ci si poranil rucky a on - nevidis? to ja som potentovany!! tak vraj potentovany...
mne zas brat na moje zelene "tetovacky" povedal, ze to vyzera ako uslachtila pliesen. a vraj mam byt rada, ze ako uslachtila :))) milujem rodinu, najma bratov...

sage33

uz sme doma, my sme vydrzali hodinu a pol v tej zime. mala v kociari, synator na kolobezke, len mne bolo najviac zima.

sage33

nevadi, jasne, ja som sa smiala, len som to tam zabudla nakreslit - teda ze sa smejem.
my sa este len chystame von, ale synovi sa velmi nechce, ze este si potrebuje oddychnut :-) on by tak oddychoval do vecera a ked bude tma, bude ma volat von. ale mala je zas nervozna, lebo chce spat a tu doma vydrzi tak 10 minut max.

nashira

Jooooj ved to nic neznamena :))))) ked je to v prispevkoch...som niekedy mrska:)....to bol len taky stuch...nevadi?
Maly zaspal tak by som sla do hajan,ale da sa to ???Ja to nedokazem hajat cez den....Von je krasne slniecko,ale studeny vzdusisko tak sme boli len 20min..Normalne je u nas lad na mlakach.

sage33

vazne? aj my sme to tak nejako nechtiac urobili, aj moj manzel dostal dcerku na svoje narodeniny, vlastne sa trosku poponahlala, o sest dni, ale akurat sme dosli z porodnice. tak som mu ju podala este na chodbe v porodnici - ze nech sa paci, moj darcek....

hanka bez

Som si na primar.sk nasla medikalkulacky a je tam vypocet datumu porodu a vyslo to na 10.11.,manzel je 11.11.tak toho mravceka dostane asi ako darcek hm...