Nie, nemám fúzy, však som celkom pekná žena, ale jemu som sa asi podobala ja "Joža!":)A darmo som ho ja presviedčala, že som neni chlap...No človek si tam kopec srandy užil, sice to niekedy hraničilo s čiernym humorom, ale čo už narobíš, lepšie je sa smiať, ako plakať:(
Nashira, z teba je tá spokojnosť cítiť, vvydrží to, čo by nie, to, že si ostražitejšia, je normálne, svet nie je gombička, ako sme si mysleli v 16-ich, ale zase si vieme tie pekné chíle viac užiť a vážiť, ako kedysi.
Hanka, mala som kolegyňu, strašne milá osoba, mala päť detí a vravela, že to tretie, štvrté a piate každé odplakala, lebo si to nevedela predstaviť, ako to zvládne, tie štyri mala tak dosť po sebe, stále to isté dookola, muž zarobil len tak tak, ona furt doma...Ale keď sa to malé narodilo, vždy sa to nejako dalo a nakoniec bola šťastná, že má takú veľkú rodinu...Ja ťa chápem, mala si už iné plány a teraz ich musíš znova odsunúť a zvyknúť si na novú situáciu, bojíš sa, či bude všetko v poriadku...ale to si sa bála aj pri tých dvoch predchádzajúcich, veď ak by si nebola v poriadku, tak by sa ani "neulepilo", neboj, dobre to dopadne. A s tým kojením sa netráp, uvidíš, ako to pôjde, ak by ťa to veľmi vyčerpávalo, alebo by si bola stále chorá a pod., tak kojiť nebudeš, no a čo, život kvôli tomu nepoložíš. Všetko sa dá, tehotná budeš ešte aspoň 8mesiacov, to je dlhý čas na určenie si plánu chodu domácnosti, splácania a pod.