Mam AIDS

sage33

no, macicku videl tak naposledy pred dvoma rokmi, ked sme boli pri rodine na vidieku. minule leto sme uz neboli. tak neviem ake to macicky pozoruje.
no, neviem ci sme popredu, ale syn samozrejme vie ako sa rodia deti. raz bol so mnou aj na ultrazvuku a ked som pootm isla do poradne, vravela som mu, ze pan doktor sa pozrie, ci je babatko v poriadku. a on ze, ano a popocuva mu srdiecko a potom budes mamka silno tlacit a uz bude na svete.
toto videl aj v rozpravke o krtkovi. ale ja vzdy vsetko nazyvam pravymi menami, tak nech sa uci.

nashira

No sakra Sage .....to suuuu mi veci....to o tej pipinke...,ale tak ma napada ,ze ak videl macicku ako si ...no cisti pipinku tak si mysli ,ze maminka si tiez :)))))
My sme isli v aute a mala hovrila velkej...,ze ju chyti za bradavku.....ona si myslela ,ze bradavka je brada.A ked jej velka povedala co je to bradavka tak sa chichunali ako dive kozicky...No nakolko vy ste hodne popredu v sex. vychove my sme asi troska pozadu ,ale uz by to malo byt v poriadku.......

sage33

no tak teraz som tu ja sama, ale nevadi, aspon sa porozpravam .... so sebou. treba mi cosi robit tu na pc a taaaak sa mi nechce, ze vzdy zabehnem sem na forum.

predvcerom rano, ked som vysla zo sprchy, ale uz v spodnom pradle, sa ma syn pyta:
- maminka a pipinka sa líže?
:))) ja len vazne ze nie, preco by sa mala.
vravela som manzelovi, a on ze no, to mame vrodene, vsak by ludstvo vymrelo....
ak im nepustaju v skolke eroticke filmy, nemal to chlapec kde vidiet!!! boze, co z neho vyrastie?!

sage33

nashira, videla si? zas sa mi vnoci uslo poradove cislo prispevku 696.
ja si vyberam take cisla....

dnes som sa este nezastavila, teraz som obedovala, a to som mala na ranajky len kavu a na desiatu jogurt.... a potom ze z coho priberam ... urcite som dnes este nedojedla. ale vzdy mam este v zalohe vyhovorku, ze vsak dojcim.
boli sme teraz v poradni s malou, tolko deti tam bolo ze sme cakali hodinu a pol. mala bude mat o par dni 7 mesiacov a ma 7 kg. pekne nam rastie, ako dama ma - nie vela, ale ani malo.

sage33

aj ja viem mat taku radost z malickosti. ale uz som si davno nic nekupila, nemam velmi cas, a ak uz idem nakupovat, vzdy to skonci tym, ze kupim nieco pre deti. ako naposledy satky pre malu. ale bola kocka na vcerajsej oslave. pekne v ruzovych satkach, ku modrym ockam.
syn tu pobehuje s mecmi zase, on si najde hocijaku palicu a bojuje. popoludni sme zas bli na vychadzke v obchodaku na hrackach. trosku sa eset snazil zobronit, aby sme mu kupili mece, ale uz myslim pochopil ze nedostane. ja mu vzdy vysvetlujem, ze my nebojujeme, ze ja chcem pokoj a mier. este celkom nechape, co tie slova znamenaju.
nashira, ty mas pracu za sebou, my pred sebou. sice chodim rada do prace, ale tento vikend som si vobec neoddychla.