Mam AIDS

sage33

nasli sme, hned. len som isla pozriet na postel, kde sme sa chvilku predtym blaznili. len som sa zlakla, ked som chytila ucho a nic. to su moje uplne prve nausnice, ktore som este ako babatko nosila :) to uz je historicky cenny kus pomaly, tak ako ja.

nashira

....ups...dufam,ze si nasla....som hotova ...rano zase popisem.
Pozri si toho leosa maresa na www.youtube.com Zimny cas.....
Moje deti vedia ,ze mam rada len smutne pesnicky:)))))))

sage33

jaj, vecerna praca.... nic prijemne, ked moze byt rodina spolu.
ja som dnes mala dlhy den tiez, do piatej.
no nashira, to je strasna diskriminacia. u nas nic take nie je, aspon v nasej skolke, neviem ako v ostatnych. ale ak by som aj bola na materskej doma s malou a prave by papala, kakala alebo co, tak sa zabijem, aby som do pol stvrtej dosla??? my mame len take obmedzenie, ze az o 15:00 mozme vybrat, lebo spia a olovrantuju deturence.
nashi, nellka pisala, ze tu nebude, az do stredy, ze idu papa :))
teraz som prisla na to, ze som stratila jednu zlatu nausnicu, ideme hladat, drzte palce.

nashira

Vecer idem pracovat......Tak asi sem nakuknem ,ale az neskor.Nellka uz si nas davno nebola pozriet ako sa ma mala?

nashira

....a ked ta to tak hneva tak to necitaj....
je to tu o zdravi a nam to pomaha aj zdravotne.....temu sme chceli zmenit,ale zrejme sa to neda....

matka999999

ahojte SAEGE, NASHIRA to ste slepe??? Sa naucte citat o com je toto forum a nevipisujte tu svoje ubohe dristy o h...

nashira

Mam oblubene texty pisni Leosa Maresa....niektore.Teraz si stale pustam na nete song... Zimny cas.....a text....,ze s holkou co krev ti pije se nakonec lepe zije...manzel sa pri tom usmieva...naozaj neviem preco?????:))))))))

nashira

Pijem kavu asi tretiu dnes.......Maly ma teraz take obdobie ,ze pisti pre vetko to su teda tony...dost vysoke....Som si dnes nemohla ani vyskusat podprsenku v obchode ...co piskal.Dnes bolo celkom prijemne.O 15:00 idem po malu inak mame skolku do 17:00,ale matky na materskej podla vnutorneho poriadku musia prist po dieta do 15:30....to je diskriminacia.