Mam AIDS

sa

no vsak ja ked zas pojdem k lekarke a nahodou natrafim na nejaky "osvedceny receptik" ja vam ho prezradim, ale teraz nie je cas ani na lekarov. ale ani netreba, nastastie.

tehula

ahoj lukina,vitaj! ten prispevok som si nasla to bolo 02.02.08 08:53 a pisala to srnka (som dobra co?)niekedy si precitam aj prispevky dozadu hlavne tie smiesne.toto bola jeden cas super tema dokonca najdiskutovanejsia. skoda ze to teraz akosi zamrza,nejdeme to ozivit a vratit tejto teme zaslu slavu?

nellka

Dieťa mi vzácne dlho spí/nevídali!/, tak sa ozývam.
Že 52kg, ty brďo! To som mala ešte za veľmi starých čias, to už nebude, ale chcela by som takých 58, to sa mi tiež asi nepodarí. Ja som od posledného pôrodu schudla asi 16kg a skúšam to ďalej, aj s diétnymi chybami, ale to brucho...:( 90dňovku som si kúpila/teda knihu/, ale nakoniec som to nechala tak, nechcelo sa mi nad tým rozmýšľať a vyvárať si, no , lenivá som.
Hanka, som rada, že máš takého skvelého gyndoša, aj ty si skvelá, že sa už tešíš a menej plačeš! Predstav si to malé telíčko, bude ti robiť takú istú veľkú radosť ako tie dve predošlé!
Lukina, ty si mi pripomenula,ako môj kamarát ležal na transplantačnom odd /transplntovali mu srdce/ a on spomínal, ako tie prvé dni mal prísny zákaz návštev, bol v takom sterilnom stane, lekárom, aj celému personálu, trčali len oči spod rúšok...a potom sa dovalila upratovačka v hnusnej zástere a pucovala o dušu...:):):)Ale chvalabohu, prežil a žije si zatiaľ bez komplikácii už asi štyri roky.
Aj ja som za to, aby sa robili psychologické testy a tiež mám strach z toho, že tu ostanú len dôchodcovia, veľmi mladí, neatestovaní lekári a tí, čo tu majú rodiny...a tí šikovní, bez záväzkov poprášia kade ľahšie, však čo by tu robili. Ťažké podmienky, nielen platové, drbú ťa odvšadiaľ a ty môžeš akurát tak protestovať a houby z toho. Ach jaj...Moje malé sa už zobudilo, idem ju vybrať, tak zatiaľ pa!

nashira

Ahoj Lukina!!!
Ta chcem oficialne privitat a si fakt zlata,ze si v obraze a napisala si nam to co nas bavi:)))))
Co sa tyka psychotestov to si myslim ,ze je asi tak ako vsade....u vodicov,ucitelov.....kde nic tu nic.