Mam AIDS

tehula

Ak to bude dievcatko tak sa nam paci Dorotka,len sa bojime aby jej nehovorili Dora tak to este nechavame otvorenu temu a chlapcek by bol Ondrej ako moj otec a svokor. A namiesto Dorotky mame este taku minizalohu ze:Terezka.Ale to neriesime tak urgentne.

mentolka

nashira to mi pripomenulo ako som ja raz pozerala dokument o bakteriach a mikroorganizmoch na ludskom tele a tam ukazovali take zabery ze clovek ma aj na mihalniciach taky akysi mikrob ci co to je a ze to normalne zije a zivi sa to odumretymi casticami mihalnic a ukazovali ako sa to hybe a chrumkalo si to tam tu mihalnicu veselo.A ja vecer idem spat,zhasnem lampu a pocujem ako mi mikrob chrumka mihalnicu,normalne mi z toho siblo,nesmejte sa baby! Mne sa fakt zdalo ze mi to tam chodi,dokonca som sa aj stale skriabala po ociach aj som sa umyvala,sice nie savom ale horucou vodou,no hruza des.Este som si aj zobrala lupu a zdalo sa mi ze mi uz chyba akosi vela mihalnic,no uplne sibnuta vravim.Radsej uz taketo capiny nepozeram.

nashira

No tehulka si ma rozosmiala....:)))))))).A vies co to bude?No hlavne ,ze nemenis meno kazdu chvilu.....to by bolo uz horsie.Ja som mala raz taky zachvat na zaklade pozerania dokumentu o fekalnych bakteriach.Bolo to take podrobne rozoberanie po kazdej stranke.Hovorili tam ,ze su vsade a najviac v riade.Moj zachvat sa prejavoval tak ,ze sme mali sava 3druhy .Zacala som delit pradlo nohavicky aj ked ich nebolo vela som prala zvlast ....to mi ostalo a este som ich predtym namacal do sava.No a vsetko som vyvarala aj lyzicky som oplachovala horucou vodou no osial ako vysity.Manzel ten bol hotovy zo mna.Teraz som uz na tom lepsie:)))))))

nellka

Nashira, to som nebola ja, ja sa ešte len teraz chystám! Už som napapkaná, tak už ma bere...:)
Ideš na kolonoskopiu? To budeš mať takú tú s prepáčením, sraciu prípravu, len nech ti to dobre dopadne a nech to máš už za sebou. Tiež by už mohli prísť na nejakú inú vyšetrovaciu metódu, ako je toto.:(
Chalani sú obyčajne divší, ale moje deťuše sú tiež"hluché", tiež sa čosi nabehám za tou mladšou a momentálne na všetko hovorí nie, takže paráda.
Tehula, ty si to tak milo napísala, to očakávanie, je to úplne ako z nejakého románu! Presne tak to je...tak si užívaj posledné chvíle relatívneho kľudu a prajem ti rýchly a dobrý pôrod a pekné zdravé bábätko! Pa!

tehula

Ano ja cakam bejby uz coskoro uz som sirsia ako vyssia, pomaly sa asi zacnem kotulat po byte,je to rychlejsia forma presunu ako takto stale vrazat do nabytku.Uz nepracujem tak sa len ponevieram po byte a 100x denne otvorim skrinku s vecickami pre babatko a kontrolujem ci je vsetko ok,znova prepocitavam kosielky a dupacky ci ich bude dost,okolo obeda zvyknem kontrolovat zasa veci v taske do porodnice ,sem tam pozmenim obsah aby rec nestala no a vecer zasa bludim po byte a hladkam detsku postielku a kocik a uvazujem ci bude drobcovi lepsie mat hlavicku na sever alebo na vychod, cize uplne mi sibe xixi,ale inak som normalna :--)))

nashira

Vies co je nashi?To je taky druh hrusky ...je taka sladka ,ale vodnata....tak sa tesim napis:).Ale paci sa mi aj nashi.
Nellka zase mi tu niekto fajci niesi to ty???...priznaj sa.
Inak caka ma kolono sa bojiiiim uz som volala s doktorom a este som sa ho nespytala na tu hygienu ....uz to vidim,ze sa na to nezmozem....
Maly sa vsade teraz splha taky je nebezpecny.Podla mna su chlapci uplne iny ako divcata.Ked je maly vonku tak nic nevnima ked uteka...on totiz nevie chodit iba utekat.Nereaguje na meno ani na krik....no vazne sa bojim tohto leta,lebo ho pravdepodobne cele prelietam.

sage33

nie, nebojim, nashi, len nestiham. ja ti poslem zo svojho mailu ok? cez vikend uz bude cas. teraz utekam pracovat, aj na danovy urad mi treba.