Mam AIDS

vierka

manžel už ma vyháňa od počítača.chce isť on.musím ešte napísať toto.Nellka,fakt si ma potešila.konečne dobré reči.Kamoška mi vravela,že ja si nezaslúžim toľké ponižovanie.No ale čert ho ber.Mám 7 ročného prváka Tomiho,5-ročnú ľubinku a 11 mesačnú Adriku.Tak pá,teším sa na ďalšie "normálne"debaty.

nellka

Sage, tak dnes si potiahla! Kávičku už máš vypitú? Cez víkend si doma?
Mentolka, to bol dobrý príbeh, som sa nasmiala.
Nashira a ty už nedezinfikuj chalupu, lebo keby si pozerala zase iný dokument/to som pozerala pre zmenu ja/, tak tam by ťa poučili o tom, že práve tie baktérie, ktoré sa nachádzajú napr. na dlážke a kade tade po byte, sú veľmi osožné a práve, že je dobre, keď dieťa capká dlážku, potom dáva ruky do pusy, že si tam tie prospešné baktérie vlastne aplikuje samé a je to dobré aj pri získavaní imunity! Tak ťa múdra sestra Nellka poučila, to máš na dobrú noc, aby si mala nad čím premýšľať!!!:):):)

nellka

Nashira a vraždiť budeš kedy?! Takto skoro ísť spať, to je hriech...aspoň tie studené nohy si na manželíkovi zohrej, keď už nič iné. Môj sa akurá chystá na pivko a ja idem papať zmrzlinku, ja to nevydržím, zmrzlinu milujem úplne neskutočne, má tej diety už plné zuby!!!!!!
Vierka, ľudia vedia byť niekedy otrasní, ale dôležité je to, čo si o tom myslíš ty a trebárs najbližší okruh tvojich priateľov, lebo inak by sme sa z tej kritiky aj zbláznili. A koľko majú tvoje detičky?
Hanka, aj moja svokra takto kedysi nadávala na ešte nenarodené vnúča, keď nebolo isté, či bude krstené, neboli to zrovna pekné slová, presne ťa chápem, ako ti to musí byť ľúto...druhej dokonca na krstiny neprišla, lebo som ju vraj urazila...aj to mi bolo hrozne ľúto pri každom pohľade na malú...také nevinné stvoreniatko...toto nikdy nepochopím a už sa tým snažím nezaoberať. Teraz ich má rada, užila som si s ňou svoje, ona má aj iné problémy, radšej nebudem rozpisovať, ale keď funguje, tak sa ako tak znesieme a dohodneme.Ale je to človek, ktorého ja len rešpektujem, pokiaľ sa chová normálne a to isté čakám od nej. Už som pochopila, že ona ma nikdy nebude mať rada a po tom všetkom ani ja ju.

vierka

no,ako rýchlo som sa k počítaču dostala,tak rýchlo musím odtiaľ odísť.Plačká mi malá a mama je mama.Ahojte.

vierka

No,svokra ,tak to ešte ujde,ke´d ti tak povie.Moja mama ležala v nemocnici na FRO,a tak sme si mysleli,že ju potešíme,ke´d jej oznámime,že bude dvojnásobná babka.no vyrukovala na mňa,že:si normálna?čo povie doktorka?/to myslela na moju šéfku,gynekologičku./a pri treťom sme jej nepovedali nič,až kým to nezistila sama.A terz sú to jej navačšie poklady.Nič si z toho netreba robiť.

vierka

Ahojte baby.už ste asi na mňa zabudli.prispievala som niekedy na začiatku.Môžem sa pridať.Sústredila som sa na "rizikové tehotenstvo a inerrupciu"/témy/tam boli len samé nadávky a urážky na to,že mám 3 deti.Tak môžem sa pridať k vám?

sage33

o aidse
poculi ste pred par dnami v mediach, ze minuly rok styri HIV pozitivne matky porodili zdrave deti? myslite ze medzi nimi bola aj ivetka? dufam ze ma negativne deti. teda hiv negat.