Nashira a vraždiť budeš kedy?! Takto skoro ísť spať, to je hriech...aspoň tie studené nohy si na manželíkovi zohrej, keď už nič iné. Môj sa akurá chystá na pivko a ja idem papať zmrzlinku, ja to nevydržím, zmrzlinu milujem úplne neskutočne, má tej diety už plné zuby!!!!!!
Vierka, ľudia vedia byť niekedy otrasní, ale dôležité je to, čo si o tom myslíš ty a trebárs najbližší okruh tvojich priateľov, lebo inak by sme sa z tej kritiky aj zbláznili. A koľko majú tvoje detičky?
Hanka, aj moja svokra takto kedysi nadávala na ešte nenarodené vnúča, keď nebolo isté, či bude krstené, neboli to zrovna pekné slová, presne ťa chápem, ako ti to musí byť ľúto...druhej dokonca na krstiny neprišla, lebo som ju vraj urazila...aj to mi bolo hrozne ľúto pri každom pohľade na malú...také nevinné stvoreniatko...toto nikdy nepochopím a už sa tým snažím nezaoberať. Teraz ich má rada, užila som si s ňou svoje, ona má aj iné problémy, radšej nebudem rozpisovať, ale keď funguje, tak sa ako tak znesieme a dohodneme.Ale je to človek, ktorého ja len rešpektujem, pokiaľ sa chová normálne a to isté čakám od nej. Už som pochopila, že ona ma nikdy nebude mať rada a po tom všetkom ani ja ju.