Mam AIDS

pinky

ano ano kakaova zamyslame sa o aidsi v medziludskych vztahoch a pod.tych 11 deti som myslela nie doslova,stacilo by 5 hhhhh.
kaslem na to idem si pozriet ordinaciu v ruzovej na nete v reprize ahoj vsetci.

kakaova

teda pinky to su slova,hlavne ta posledna veta. sa dievcata zamyslite ze o com to tu je o aidsi a vy si tu riesite svoje osobne problemy?

pinky

aha mentolka prisla,bude veselo!kde si bola doteraz?
hanka kasli na svokru nemozu byt vsetci inteligentni ako my nie? Velmi si to vsetko pripustas a si precitlivela, a just by som svokre natruc este 11 deti porodila ako jablon nech ju porazi.Je smutne ze ona nevedela rozdavat lasku viac ako jedinemu synovi,urcite ju skrie ze vy sa lubite a mate svoje deticky a ona vzala zivot nenarodenemu dietatku.Teraz vie ze ty si lepsia ako ona a preto na teba utoci.Ti vravim ser na nu a nenechaj sa rozhodit hlupanou.

sage33

no dobre, nestiham citat, teraz som prisla z prace od rana, musim si nechat citanie na potom. ja vam napisem asi az v noci :)

nashira

Hanka je to o tom ,ze rodinu si nevyberas.....to nezmenis.Je to od nej bebe,ze je taka.Ty budes ina svokra...to si pis:))))))Hlavne ,ze manzel stoji pri tebe a babatku to je jedno...zatial.
Som si objednala taky sprej na roztoce....budem ich vrazdit a vysavat uz sa na to tesim:))))))))))))

hanka bez

Pre vysvetlenie: muz je jedinacik,svokra nikdy nechcela viac deti,ked mal muz 5 rokov otehotnela a nechala si to"decko" zobrat.Uz nadavala ze sme ako hlupi ked sme cakali druheho syna a teraz mi je smutno z toho ked jej povieme ze cakame tretie ze bude na nas iba nadavat a je mi to luto koli tomu babatku mne to pride akoby ho urazala toho drobceka a nie mna.Proste ze to bibenko malicke este nieje ani tu a uz nanho niekto nadava.Manzel sa tesi,nemal surodencov tak je rad ze bude mat aspon kopec deti,ale aj tak mi to od nej pride nepochopitelne a je mi do placu.... uz mi nieje uz placem.

hanka bez

Akurat citam co new,aj mne to pripadalo strasne smiesne a vesele hihi.Este nieco pekne napiste,potrebujem to ako sol,uz som sa schuti nezasmiala ani nepamatam tieto dni.Mentolka citala som aj tvoj prispevok v teme o tom pohlavi dietatka,super!Moja svokra je presne ten isty pripad len je kmasnutejsia trosku na sever-cize ta sa nepotesi ani vnukovi ani vnucke,proste jej to pride iba dalsie detisko na krku navyse a mne je to velmi luto a som z toho smutna.