Mam AIDS

nashira

No to len teraz...deti narodky my vyrocie a potom dllllllllllllllho dlho nic:) a vianoce.No a este maly bude mat ,ale az v okt.

nellka

Nashira, však vy furt oslavujete a hýrite!!!:)Tak nech je slečna spokojná a nech to u vás doma nevyzerá ako po bitke:)
Detičky sú relatívne zdravé, dnes sa chystáme do cirkusu, nebola som už ani nepamätám.
Hanka, presne tak, ako hovorí tvoj muž, čo ťa je po nej, horšie by bolo, keby aj on špekuloval, ako to mamičke povedať a že ste si veru mali dať pozor a podobne.Vyzerá, že máš správneho muža, nedovoľ svokre, aby ťa takto ničila. Deti ju nezaujímajú- dobre, na si budeš musieť zvyknúť a nečakať, že sa to v budúcnosti zmení.
Mamca, ani mne to nedošlo! :)
Som rada, že sa tu pripojili aj nové "tváre"/však všetky vyzeráme tak isto, len niekto je zelený, iný šedý...:)/ a už tu hádam bude kľud, čo sa týka príspevkov odveci, alebo takých, čo chcú riešiť ivetku.Tak sa majte!

nashira

...ze prazenice:)))))))))))
Dnes mame zase oslavu ...velka ...ma krasnych 11...no a pozvala si pol triedy asi skrachujem.Este chcu ist do cukrarne...no dyk.

pinky

Jézis to je dobre,ja som to pochopila az na druhy krat ze AIDS je vlastne sratka Absolutne
Ignorantske
Dusevne nezrele
Svokry
to je bombove mamca !

mamca

Kto povedal,že táto debata nie je k téme? Máte Absolútne Ignorantské Duševne nezrelé (Debilné by bolo asi prisilné slovo:D) Svokry.
Samozrejme,česť výnimkám.:)

mentolka

no pozeram ze asi som nieco zmeskala? tu sa to medzitym premenovalo na klub viacdetnych matiek xixi?no mam teda co dohanat ja ma iba dve ale slubujem ze sa polepsim.nelka,nashira,age,ako zijete vy stare prazenice? deticky su zdrave? hanka,vierka vitajte v klube,pinky a ty kolko mas ratolesti? uz som tu dlho nebola,ale dokladne som si zameskane docitala tak som v obraze.a véééélmi ma potesilo ze iba ja jedina na svete nemam sibnutu svokru,vidim ze aj jej kolegyne jezibaby su este na svete.ta moja je obrstriga a tromfla by tie vase lavou zadnou,ale uz sa ucim ju ignorovat a som celkom uspesna a som na to este aj pysna ! :-))))))))))))))

pinky

bre rano baby tak pozeram ze tu zacina byt coraz rusnejsie,pribudaju same nove tvare/?/ ee teda mena...ako ste sa vyspinkali? alebo este spachtosite? ja uz pijem kapucinko a pisem na listocek co nam treba z obchodu,a zasa ako vzdy neviem co mam varit.

hanka bez

dakujem nellka ani nevies ako mi hovoris z duse.to cloveka potesi ked rano zapnem pc a citam ze niekto ma chape a vie o com hovorim.ani nam svokra nebola na maleho anilen pozriet ked sa narodil ten druhy.ked mal 8 tyzdnov tak sme sa k nej vybrali na prechadzku s kocikom a ona nas pozvala dalej a nic,tvarila sa ze tam to babatko ani nieje,ani sa nenakukla do kocika,proste ani naznak zaujmu,tak sa mnazel nastval a sli sme domov.esteze on je aspon normalny.vcera som mu vravela ze ako to povieme jeho mame ze cakame dalsieho chrobacika a on ze preco sa nad tym trapim ved to nieje jej babatko ale nase a my zijeme spolu ako rodina a jej sa nemusime z nicoho spovedat ani oznamovat ci mozeme alebo nemozeme.tak ma potesil,asi sa ozaj zbytocne trapim koli somarinam a nestoji mi to za to.a aby som nezabudla vierka vitaj!

nashira

Bre ranko!
Tak teraz rano som to nastriekala a zachvilu to povysavam......,ale vam hovorim ,ze som v norme neprehanam...:)))))
Ja a svokra ...tato nova tam je alkohol s tou sa nevidame.A stou druhou sa maly vida castejsie ako s vlastnou.Ja som mala svokru s ,ktorou som si rozumela.Raz ked sme to este riesili tak ,ze sme sli byvaleho hladat ked sa opita tak ho svokra tak zmlatila daznikom ,ze ho na nom dolamala....ani ja by som to lepsie nezvladla:))))))).No a byvala svagrina je krsna nasemu malemu.....my si zijeme ako jedna veeeelka rodina:))))).Dufam ,ze ste tej spleti porozumeli.A ja uz prchnem na panske.....cavo belo.