Mam AIDS

ivach

preco pisete do tejto temy co tu nepatri. Nie je to ohladuplne voci tej ktora ma vazny problem a tu ho napisala s nadejou ze sa jej ulavi a mozno najde niekoho s podobnym trapenim a pisat budu o tom. Kto vie ako je na tom teraz. Robite si z nej dobry den.

sage33

:)))))
my si radsej ine prihody nosme z dovolenky...

ja mam taky vedecky, mozete detom fyziku vysvetlovat na nom:

Archimedes, Pascal a Newton hrajú schovávačku. Archimedes žmúri.
> Pascal sa rozhliadne a šikovne sa schová do kríku. Newton vezme
> palicu, do hliny vyškriabe štvorec meter krát meter a postaví sa doň.
> Nijako sa neschováva. Archimedes dopočíta, rozhliada sa okolo.
> Samozrejme, že hneď vidí Newtona a volá:
> - "Raz, dva, tri ... Newton!"
> Newton kľudne na to:
> - "Tak to teda veľký omyl, kamarát! Jeden Newton na meter štvorcový je predsa Pascal!"

nashi, ano, to som ja piekla dnes a hned som fotky urobila :)) nech vies, aka som ja sikovna.

si spominala hrusky nashi - raz ma prosim v jednom obchodnom dome T...O obtiahli na nich. mali nashi po 3,90/ks, mala som tri kusy.... az doma som na blocku pozerala, ze mila pani pokladnicka tukla iny kod a boli z toho 3 hurmi kaky po 12,90/ks.
ale to nebolo prvy ani posledny krat. niekedy ich opravim a niekedy nezbadam.

mentolka

nehovoriac o tom ze raz ma jedno taketo grckanie vyslo na 400sk.
som vyletela z busu,bezim k takemu miniparciku pri zastavke ,chytim taky jemny kmen maleho stromu a davim ranajky.zastavili policajti a za budenie verejneho pohorsenia a za zlomeny kmienok okrasnej dreviny to bolo za 400.nepomohli argumenty ani tehotenska knizka. a ty to mas doma v pohodli a zadara.

mentolka

jaj ozaj a este pre hanku bez: no tak kde bolo tam bolo....
ja ked som cakala prve babo,tak mi byvalo hrozne zle ale ohavne nenormalne.zvraciala som len co som otvorila oci.moje prve myslienky po zobudeni boli: idem grcat! no a kedze som chodila do prace trolejbusom 30 min.musela som ist o hodinu skor,odviezla som sa 4 zastavky,vystupila,pockala na dalsi,zasa 4 zastavky,zas mi prislo grcno a vystupila som atd.tak to bolo az do konca 3 mesiaca kedy som hrdo absolvovala az aj 12 zastavok bez prerusenia. vecer hovorim manzelovi ze: dnes som sa uz viezla celu cestu az domov a vydrzala som a on cely happy.tak ma chcel rano prekvapit a kedze som uz negrckavala spravil mi na ranajky chlebik s maslom,rajcinku,vajicko a caj.ja som to vsetko zdrtila a hor sa na trolejbus ! celu cestu som zvladala v poho az 4 zastavky pred cielom to na mna prislo,klasika-najprv smrtelne poty,potom preglganie slin....vydrzala som dalsie 2 a to mi uz bolo hrozne,mala som dilemu ci vystupit a 1 zast.prejdem peso alebo vydrzim do ciela.rozhodla som sa vydrzat a to bola osudova chyba.hrozna chyba.nemohla som ranajky v sebe udrzat ani za svet,uz sa mi to rinulo hore krkom,ja v poslednej chvilke zachvevu zdraveho rozumu bezim za vodicom nech zastane,ale na polceste sa mi potraviny uz dostali do ust tak som si na ne polozila ruku-poznas to ako deti ked grckaju v buse nie? sofer sa na mna otoci ze co som chcela ked tak bezim a ja stojim ako idiot,jednou rukou si zakryvam usta a pomedzi prsty na rukach uz sa prepasirovali rajciny a chlieb a este tam tusim boli aj cestoviny-kolienka od vecere.len som zubozene zaklipkala ocami co som uz mala robit.sofer nadaval ze som prasa nevychovane,nefetovana pubertiacka iduca z baru a ze ak mu zasvinim trolej,poutiera somnou podlahu.ani som sa nanho nehnevala za tie slova lebo nafetovana pubertiacka bol śtrasny kompliment- to som mala 25 rokov vies?ked som vystupila hodila som obsah ruk do kosa a taka smradlava,okvapkana,zubozena som sla do roboty.takze hanka dakuj bohu ze grckas pekne doma v pohodlicku,klude,mas po ruke kupelnu,nik ta nevidi,nekrici na teba.... nieje grckanie ako grckanie.vidis na vsetkom sa da najst ta lepsia stranka vsak?

nashira

ooooo daku za kolaciky...to si ty piekla:)))))?Dnes ma velka na nasteve spoluziacku tak tu nebudem moct moc oxidovat:(

Novinár robí rozhovor s manželkou premiéra a pýta sa jej:
”Pani Premierová, ako vás ”zbalil” váš manžel?”
”Nachytal ma na sľuby.”

- Akú príhodu si zažil na dovolenke?
- Mozgovú.

Počas letu sa pokazí lietadlo. Pilot hlási cestujúcim:
- Nech každý ostane na svojom mieste, nesťažujte identifikáciu.

mentolka

sage aj mne je zima ked som hladna a este ked som nevyspata vtedy doslova mrznem brrr. ja som mentolka preto ,lebo som akoze svieza,zelena xixi.ale iba "akoze"

sage33

nashi, poslala som ti nejake zakusky ku kave, daj si ;-)

co myslite, kedy bude mat nasa tema 41600 prispevkov? cca tolko ma teraz slobodna komunikacia.
je to jedno, len nech je nam tu takto dobre dlho predlho.

tak, uz aj nam perie pracka zaclony. umyvacka riadu znacky sage33 uz riady umyla.

sage33

no, necudujem sa, mentolka, vsak mas este aj meno take fukacie, fu, fuu, fuuu. a mne je nejako teplo, v kratkom rukave tu pobehujem. ale to preto ze pobehujem. a papala som. ked som hladna, je mi zima, ako minule v praci.

mentolka

sedim pri radiatore,nohy vylozene na rurkach od kurenia,za oknom zima a vietor- prijemny pocit byt doma- s vami.

mentolka

áááááááááááhojte! neriesme prosim ziadnu karolu ani karola uz dobre pinky? to s tou tetuskou muselo byt pekne blé kedy ju ides zasa pozriet? mala ti dat aspon frtana na dezinfekciu.