Mam AIDS

sage33

u mamy...

no presne, radca, aj ja mam taky nazor. mozno v divadle hej, ale take umele serialy, no nevedia hrat. keby som mala takeho gynekologa, ako su ti herci, no neviem ci by som sa mu nechala prezriet.
a nech mi odpusti zdenka s. ta mi uz davno nereze.... nehnevajte sa na mna nikto, nechcela som sa vas dotknut.

vierka

Ja už idem trocha predýchať.Ináč mi nerobia nič také veci,len mi to prišlo,ako by to bolo včera a bolo to hnusné.Už ma aj strieda manžel.Lúčim sa dievčatá,dobrú noc,a hanka,príjemné vstávanie ráno bez nevoĺnosti.pápá

radca

Tak napr. ten tehotenssky pribeh s blinkanim som cital tiez a pripadal mi hrozne dramaticky (malo to spad a vyslovene som sa vzil do deja). O mnoho dramatickejsi ako predvadzaju nasi trapni herci v TV. A to aj ti, ktorich oslovuju majstro.

sage33

moja sestra raz zvraciala u may v praci, to este ako dieta, a mama na druhy den vravela, ze jej kolegyna si v cizme nasla kusok parku. fuj, mne vam bolo zle..... aj vam je?
uz podme asi prec od nevolnosti.

radca

Sage33 nie som si isty, ci ma to vyslovene uspokojuje. Ale nasi herci posobia trapne ked hovoria nauceny text a este trapnejsie ked improvizuju. Volaju majstro kde-koho. Su to proste taky Trapny saskovia. No proste HUMUS.

vierka

Mentolka,to ti musím teda napísať na margo tvojho príbehu o tehotenskej nevoľnosti.To si dopadla dobre,ke´d si to vygrcala.nechcem byť hnusná,ani vám nejak znepríjemniť večer,ale mne,keď raz bolo zle pri ceste z práce/autobusom/,myslela som že vydržím ešte k zastávke bližšie ku domu,no bol to omyl.nevydržala som,ale ani nevyvrátila.Vlastne áno,len nie na podlahu ani do rúk.nechcem to tu písať,ale viete si domyslieť ako to skončilo?Nikto si nič nevšimol!Ale keď som vystúpila z autobusu,tak išlo zo mňa ešte aj to,čo som jedla pred týždňom.je to zamotané,ale domyslite si to.