Mam AIDS

sage33

hej, no co vas karol skrie.... vsak dame rec s kazdym kto sa slusne zapoji, no nie? a tak som sa nahlas smiala, ze sa len doma cudovali, ze co to tu citam....
hlavne, nech tu na nas nik neutoci, takych debat-bitiek ja sa nezucastnujem.
mna len hneva, ze nam karola zobrala tu 1000.
vsak jej zas skuste napisat na mail. mne sa nechce.
a my asi berieme kolobezku ku doktorke, lebo inak so synom nepohnem.
paaa, idem ho znasilnit. uz ma panicky strach... z lekarky.

pinky

hm bolo to divne,akurat to citam aj ja ale neva nech si pise co chce kto chce,pokial nas neuraza a nech sa realizuje.a fakt ze to dievcatko bolo trochu trhle.u nas zasa fuka severak,ja periem uz druhu pracku,maly sa v noci pocikal ako mlok tak prezliekam postele.uz sa davno nepocikal,neviem ci mu bolo zima lebo on stale odkopava zo seba paplon tak asi.nashira daj si kolieskove korcule,budes skor doma ! vierka co dobre pecies? mnam.
hanka,sage,vy co robite dnes ?
mentolka no sup sup s tym pribehom z ranneho tehotenstva,neboj hanka ho nebude citat ona si zakryje oci ze hani?

nashira

No dievcata to je o uhle pohladu...Mohli sme Karolu zotret a vyprasit,ale viete vsetko ma svoje + aj -.a tak myslim,ze to je o.k.este sem pride kadekto....nevadi pokial to nebude prehanat:)))))).A bolo to divne,ale nevadi:)))))))

mentolka

Viete co ma zaujima? preco kurnik sopa este niesme najdiskutovanejsia tema? ved vcera tu padali rekordy v kecani,nech mi nikto nehovori ze niesme najukvakanejsia spolocnost? :-))))))))))

mentolka

tu CA! hlasim pekne slnecne pocasie ! ! ! Mas pravdu hanka aj mne sa to vcera zdalo divne s tym narusitelom domaceho prostredia xixi,take odveci.Poznate shreka 1-ku? ked princeznu Fionu v lese Robin Hood zachranoval? Vyfliaskala tam vsetkych a nakoniec preniesla :" To bylo pěkně trapný" tak to by sa mi hodilo na vcerajsiu situaciu s karolom.Hanka ja by som ti aj povedala jednu prihodu z obdobia mojho ranneho tehotenstva,uz teraz sa tu chichunam ked si na to spomeniem ale asi by si sa nam pozvrackala a vies klavesnica sa potom zle cisti...

hanka bez

ujha som sa tu mrkla a nestacimsa cudovat co sa tu vcera este dialo.predchvilou som vydavila aj vianocnu kapustnicu a teraz tu tak opatrne srkam cajik,mas pravdu nellka aj ja musim nieco aspon male stale jest lebo ked som hladna je to este horsie.neviem kto sa to tu pytal tusim vierka ze hanka bez /coho?/ bez nicoho to je cast priezviska napr. ako tomas bezdeda a pod. haha chapes? no babenky vcera ta /ten/ karola bolo dost odveci,myslim ze ste zasa naleteli ivetke cislo 2.podla mna ked ma rodicov na slovensku tak musi byt slovenka ako repa a nezabudnem svoju rodnu rec ani za pana boha a nie hentaku hatlaninu,ved to nebolo ani rakusky ani cesky ani nijako.to len maskoval/a/ze nevie pravopis,myslite si co chcete podla mna to bolo pekne trapne,aj s tymi chlapmi to co chcel basnik povedat?nehovorim ze som zrovna super psycholog a vestica v jednom ale mna neoklames betarisko jedno ! proste sa niekto potreboval zabavit a narusil/a/ tu peknu domacu atmosferu co sme tu mali xixi.no dobre majte sa krasne,zelam pekny den,vierka napec dobre kolaciky a vecer nam dones ochutnat dobre moja? inak aj ja rada peciem,ale teraz asi radsej nejdem pokusat cuchove bunky mozno neskor.papa babiky moje.

sage33

no ano, vierka, predpovede su vselijake, len nie jarne. cez den +4, v noci -4°C. takze ak zacne snezit, nezlaknite sa.
hlavne vy tam na severe.... ZA? CA?
kolaciky? my nieco upecieme, ale az neskor, s takymi drobnymi suchymi sa nebavkam, niet casu.