Mam AIDS

mentolka

radca to ti poviem ze bolo dramaticke,to si pis !
caute vsetky zienky aj muzikovia,zelam vam dobru noc,nech vsetky vase deticky spia kludne a sladucko az do rana bieleho a nech vas nechaju vyspat sa.
inak ta ordinacia je ozaj taka umela az sa musim smiat na niektorych dialogoch ale mne sa paci to ze vzdy uhadnem ako to bude pokracovat a ked sa dej vyvija podla mojich predpovedi,som happy aka som dobra psychologicka xixi. kto by nebol v takom lacnom seriali ze? tak papa a bru night a nenarobte tu do rana taku paseku ako vcera ze som sa musela k poslednemu prispevku presekavat cez 6 stranok ako princ k sipovej ruzenke.a to som si stale vravela boze to uz musi byt tu,nie? tak tu? nie,este dozadu...xixi pá

sage33

no, moja znama na gyn. sa stazovala, ze este nedavno boli dve sestry na odd, teraz ich v stave nudze pokratili na jednu. a ta ma viac byrokracie ako clovek stihne za jednu zmenu.

boli sme lekarky, ale musela som syna velmi presviedcat, ze ho nebudu pichat. lekarka sa docasne stahuje, tak som mu povedala, ze uz ma ihly zbalene v kufri. v cakarni som mu vsetky rozpravkove knizky precitala, aby zabudol a on prve, co povedal, ked vstupil dnu - a nebudete ma dnes pichat? po vysetreni hned trielil smerom von z ambulancie, len ho dr. zavolala este pre cukrik.
priedusky ma ok, dycha cisto, len ma dusivy kasel a usko ho boli. ale ak sa nezlepsi, mame prist vo stvrtok na crp.... a bude pichanie. dufam vsak, ze mu to prejde.

nellka

Vierka a sledovala si nemocnicu na okraji mesta po 20-tich rokoch?! Tam sme s mamou napočítali v dennej službe sedem sestier...A kto mal potom poobednú, nočnú...niekto musel byť aj po nočnej...to sú mi také záhady, najlepšie, že si potom ľudia myslia, že je to naozaj tak. No ha ha!

nellka

Téééda! Však som ledva našla svoj posledný príspevok!
Baby, tie opisy vašich zvracaní boli také dokonalé, že mi je z toho až nevoľno! Ale teraz sa mi to celkom hodí, lebo už nechcem jesť, je neskoro, asi sa sem budem vždy vracať, keď budem mať chuť pažrať!A bude po chuti.
Zdenku S. nemusím ani ja a kvôli tomu som sa vlastne nezačala na tú ordináciu pozerať. Takže Sage, sympatizujem s tebou!
U nás sa neupratuje, okná mám hnusné, až po veľkej noci, detičky idú k babičke a my na chatu, dúfam, že sa nič nestane do piatku, bo sa už strašne teším!!!:)
Zajtra som zase v prčiciach, ale večer sa ozvem, dúfam, že tu nebude ďalších nových 500príspevkov...

radca

Hlavny problem je ten, ze nasi lekari nevedia co robia. A ak trapni herci hraju lekarov, ktori nevedia poriadne co robia tak z toho logicky moze vzniknut iba gyc.

vierka

Pridám ešte niečo ohľadom seriálu.Mohli by natočiť nejakých 20 minút z bežného dňa na ambulancii /gynekologickej/napr.v tej našej,tie frflajúce ženy v čakárni.To by bola idylka podľa seriálu,keby to tak bolo v reále.Už končím.