Mam AIDS

pinky

sage vies ze aj mna to uz napadlo? nashira preco ze su citlivejsie a vnimavejsie,mala si dnes najaky zazitok?boze kde ja ta mnetolka s tym zazitkom z ranneho tehotenstva! ved ja sa nemam na com smiat,baby piste co nove a hlavne veseleho u vas.ja som bola pozriet tu tetusku,vsetko bolo ok az na to ze ma pri odchode asi 3x bozkavala na usta.ueeee

karola

ok,tak kecejte bezo mna, ja si du vlasy vyzehlit aby pocas cesty krasna byla a moja matka ma nespoznala. ja sem tady krasne opeknela :))))))))

karola

snezik sa nam humeli, zimicka zas prisla?karolka sa nahnevala a dufa ze vlacik jej nebude meskat... na slovensko sa ona tesi do dedinky ku mamke tesi ... jooooooooj a dufam ze snehu neni !!!

pinky

mentolka nebude cheche?uz si asi pá. ja idem na navstevu k dedkovej sestre,uz som tam nebola sto rokov ale je teraz sama a chora tak sa vo mne pohlo svedomie.neviem co jej mam zobrat,asi ovocie a co sa este nosi 87rocnej tetuske?

vierka

Babky,musím vás sklamať.pečenie sa nekoná!Mala prísť ku mne kámoška,a mali sme piecť spolu./lebo jej to nejako nejde/na pláne bolo linecké pečivo/lenže ochorela,tak behá po doktoroch.a samej sa mi nechce.keby bolo teplo,ináč by som sa zvŕtala.ja hrozne znášam tú jarnú únavu.Tak som jej dala prachy,nech mi kúpi 1-kilové balenie toho lineckého,s deťmi urobíme na veĺký piatok piškóty s banánom/tie jednohubky poznáte,nie,?A ešte sa rozhodnem,či upečiem francúzske karamelové kocky,lebo segra má na veľkonočnú nedeľu zásnuby,tak určite budeme tam,a v pondelok tiež pôjdeme k našim na olievačku.Takže asi sa mi neoplatí.