Mam AIDS

sage33

aj nam treba umyt chladnicku, kto pride na brigadu?
tak to hej, severanky, vas uz zavialo. tak idem aj ja nieco porobkat v domacnosti. teraz zasivam dierky na vsetkom a liecim syna, teda nahanam ho so sirupmi a kvapkami..... no pockaj, zajacik! po polsku - ja ci pokazem!

vierka

Ahojte babenky.Aj vás načasy chytá upratovacia mánia?asi áno,podľa toho čo píše Pinky.Umyla som chladničku,vyupratovala špajzu./dve hodiny./nevládzem.

sage33

snezilo? no tak to zajtra bude u nas... tu bolo celkom pekne, viac slnecno ako zamracene, ale este celkom teplo. vierka, zo zapadu k nam ide studeny front. brrr

pinky

karola sa sekla co? sa pozabudla a napisala spravne vetu,no teraz som uz teda na milion %presvedcena o co ide,doteraz som bola iba podozrievava ale uz mi stacilo.
u nas teraz tak nadherne svieti slniecko ze uvazujem ze pojdem maleho prevetrat na vteřinku dve tri ale mne ked je zima hned sa mi chce cikat tak daleko nepojdeme aby som stihla dobehnut domov.dnes som pekne a vela pracovala,umyla som 4 okna,oprala zaclony,spravila velkonocnu vyzdobu,navstivila bezzubu tetu,prezliekla postele - vsade cisto a vonavo -milujem tento kratkodoby poriadok:-)))

sage33

tfuj bezzuba pusa na usta. no to ti prajeme pekne snicky, aby sa ti s tetuskou nesnivalo....

karola, no vidis, ze vies aj gramaticky spravne pisat, ak chces.

pinky

karola mi ani nepatrame po tvojom mene ani povode, to si si zle vysvetlila.my sa tu proste iba jednoducho,nenutene,bezstarostne a uzasne zabavame.