Mam AIDS

radca

Nepozeram to. Obcas sol sledoval na NOVE a to mi pripadalo hrozne trapne. Slovenska verzia mi pripada trapna trapna (trapna na druhu).

Teba to oslovilo?

hanka bez

len ma stve,som zvedava co je s tou danielou co usla z porodnice. a stavim sa ze kamila sa da dohromady nazad s tym adym hajdu. a pekne ma nastval doktor slavik ze sa vychrapal s veronikou,sak tak mu to pekne islo s tou kronerovou...bla bla bla bla ja viem,uz idem ahojky.

hanka bez

mentolka dakujem,velmi povzbudive pribehy,zacinam byt naozaj rada ze mi byva zle doma a nie na verejnosti hihihihihi.idem pozerat ordinaciu v ruzovej zahrade,pozerate to niekto?

radca

Na AIDS sa vyvija liek AMPLIGEN, Z toho co som ale cital tak sa vobec nevie ci AIDS skutocne existuje. Lekari casto viac skodia ludom, ako pomahaju.

nashira

To ja som v BIlle minule nechala skoro 200sk za styri jablka.Aj som to zaplatila no nejak sa mi to nezdalo pozrem na blocek lepsie.Som povedala mladikovi co blokoval ,ze hadam jedno jablko nestoji 49,9???Tak nakoniec nestalo stalo 9,90....To si ,ale kupujem drahe jablka..,ale boli velke a chutneeeeeeee.