Mam AIDS

sage33

nashi? to mas z tej knizky, co si spominala?
trefne, ja si velmi uvedomujem aki sme odlisni - muzi a zeny (my z venuse, oni z marsu), len aby si to aj muzi dostatocne uvedomovali.

no, uz sme doma z afriky. este som prisla domov z prace za slniecka a ked som sa lucila s opatrovatelkou, zrazu tma a snezilo. ale nie dlho.
to ste nam vy priviali ten chladny zavan?

nashira

Pravidlo cislo jeden pri rozhovore s muzom:
Vyjadrujte sa jednoducho a dajte mu
vzdy len jeden namet na premyslanie.

Muzi sa pri rozhovore striedaju,
preto ak pride na muza rad
nechajte ho hovorit!

Ak zena chce,aby ju muz pocuval,
ma mu to oznamit v dostatocnom predstihu
a povedat,co bude temou rozhovoru.

Dievcatam zalezi na vztahoch
a spolupraci,
chlapcom na moci a postaveni.

Muz pod vplyvom emocii zautoci ako plaz,
zena pod tlakom emocii
uprednostni rozhovor.

nashira

"Kolki muzi vymenili na zachode kotuc toaletneho papiera?"
Nevedno.Nieco take sa zatial nestalo:))))

Rovnost muzov a zien je politicka
respektive moralna otazka.
Zakladne rozdiely medzi nimi,
to je zase otazka vedecka.

Zeny maju sirsie periferne videnie,
muzi maju tunelove videnie.

Spytajte sa muzov a zien,
ci ich mozgy pracuju odlisne.Muz povie:"Myslim,ze ano,nedavno som to cital na internete."
Zena povie:"Pravdaze!
Chcete sa este nieco spytat?"

Muzi dokazu v duchu oznacit
svoje problemy a odlozit ich stranou.
Zenam stale viria hlavou....

hanka bez

jej vierka to ti zavidim,to je take romantikos kurenie ze?my nemame plynove my iba ustredne na tuhe palivo,ale tiez si chceme v lete kupit taku tu krbovo-kachlovu pec aspon do jednej izby,strasne sa nam to paci s muzom.taka s tymi presklenymi dvierkami aby som videla ako ohnik hori....jááj

vierka

Komu ráno,komu deň.my sme hore od 6.30,a už zase spinká malá,a ja nemôžem.tiež by som si schrumla pri pohľade von oknom.Ako na vianoce.A tá zima!No nehnem sa dnes z domčeka.V piecke mi praská ohníček.máme aj plynové kúrenie,ale šetríme,tak si pálime do kachľovej pece.tschu"s/akosi to neviem napísať/

hanka bez

bre ranko vsetkym,sage nepostrehla som kedy ste sa prestahovali do afriky? ze krasne svieti slniecko !!! tu snezi a je zamracene ako pred koncom sveta brr ani do obchodu sa mi nechce ist :-((

sage33

dobre ranko, u nas zase krasne svieti slniecko!
no, ponocnici, aj porannici. drahy syncek ma zobudil hned o siestej a teraz si pekne spinka dalej.
aj ja chcem ňu, ňu, ňu....

nashira

Tak vas zdravim vy ponocnici:))))/tí co ponocuju/
Ordinacia v ruzovej zahrade.....to som este nevidela....u nas skor kriminalky ficaaaaaa.
Ja o tak vela vzdy pridem ,ale nemozem za to ,ze tak skoro som uz v postielke tepluckuuuuu.ňu ňu ňu

sage33

vsetci pokojne spia, len nase deti buntosia, jedno kasle, nemoze spat a druhej sa nechce.... nezaberaj na nas ani vase uprimne priania. aj tak dakujeme.

sage33

ale aka paseka, vsetci uz sladko spinkaju, snad aj karolka..... tak sama si pisat nebudem, to by bolo rano same sage33, sage33, sage33, .........
na dobru noc, mile deti, macko z plysu spieva vam, volaju ma macko usko, lebo smiesne usko mam.....
mojim detom sa o velmi paci.