Mam AIDS

nashira

Karola odplula za sedmero horama je a tam pomaha mamke s pracama okolo doma.Urcite kvetusky poleva a stara sa ako porádna Karolka.A potom ked prazdnony skonca pojde zase vlakom 10hodin spat.Nellka a nebojis sa fajcenia?...predsa len vies si zdravotnicka tak asi vies co a jak...

sage33

ja som na skype skoro cely den, posol dobrych sprav. len ma nevidno...
krasneho zenicha posielas, veru. asi by bolo dobre co najskor, kym ju tu starsi brat celkom nedobije. strasne ho tesi ublizovat jej. cudujem sa, ze sa nanho este usmieva, tak milo. je mi jej luto, ked ju dakedy neubranim.

nashira

Ano ano aj my mame silne geneticke potomstavo naozaj zaruka kvality...len v inom smere.Poslala som ti aj foto,aby si si nemyslela ,ze ponukam macku vo vreci.:) a na skype nechodis hviezda jasna?

sage33

jeeej, fakt poskytnes zenicha? lebo starsi uz tu ma dohodnutu jednu lucku, teda jeho buduca svokra sa rozhodla. ale pozname sa so svatovcami, ci ake su to vztahy.....
a mala je zatial bezproblemova, tak hadam budete spokojni :-) a este ked bude sikovna po mamicke :))))))

nashira

Zajtra nie.A len ty pekne vykrmuj tu malu mozno nam pojde za nevestu tak nech je zdrava a nech pekne prospieva:).

sage33

nasa mala si tu hryzka jablcko svojimi bezzubymi dasienkami. ide jej to.
asi jej mixovana strava velmi nejde, radsej sa sama potrapi.
myslela som, ze uz ostane naveky na mliecnej strave, zrazu sa vsak nastartovala - uz mala dnes pribinacik, porovu polievku, smotanovy jogurt, keksik a teraz to jablcko. vsetko sice v trochu viac ako stopovych mnozstvach, ale predsa.
nashi, zajtra pracujes?

nashira

....ze slniecko a trocha studeny vetrik.......Tu je zima ako v zime....Teraz ked dietujem tak mi je duplom zima.
a ze nedaju pokoj len nech nedaju:)))).Pokoja si este uzijem ....v hrobe.:)
A kolacik si dam s tebou zajtra o tretej samozrejme len tak virtualne,ale dam.Dnes by som si tiez dala mama robila moj oblubeny .....piskotove cesto na to sipkovy lekvar,piskoty namocene v kave a nakoniec slahacka...mnam mnam mnam....caka ma v chladnicke....dobrucky kolacik.

sage33

:))) tak utekajme!
aj my sme teraz trochu utekali, boli sme sa von prejst. aj som sa kolobezkovala.
ndherne slniecko je u nas. aj u vas? ale trosku chladny vetrik fuka.
a teraz si dame kavicku a kolacik. kto sa prida?
nashira, uz si spat aj z panskeho? to ani dnes vam nedaju pokoj?