Mam AIDS

nashira

Kolaciky mam uz v brusku....dnes som mohla .Jedine co sa mi nepodarilo bol casovy odstup namiesto 3hod. som mala casovy odstup 1,5h medzi jedlami...,ale to si odpustam ,lebo uz som cakala 3,5 dna na tie kolaciky:)))))).Ideme hrat s manzelom scrabble....tak drzte palce nech vyhram!!!!!!!!!!!!!

sage33

u nas je to bezne v praci, ked je niekto mlady a dravy, hned mu stavaju prekazky. lebo ti stari mudri jesitni pani sa nechcu nechat predbehnut nami, ale je to niekedy na smiech, ako sa pechoria..... neovladaju cudzie jazyky, co je u nas dost podstatne, a tvaria sa, ze nie oni su na nas zavisli, ale akoze my na nich.... nechcem byt aj ja raz taka, nechcem, nechcem....
nasi dnes isli sibat, vsak maly ma dva korbace. sestra ho strasne zboznuje, vraj ma polmetroveho cokoladoveho zajaca, tak uvidime.... isli aj ku starej mame, ku svagrine. svagor sa pytal, ze ako dlho mozu ostat a ja ze kym nebude mat plnu tasku vajec....
a ja som tak krvopotne vyfukovala vajicka do skolky - napokon tam bol syn len v pondelok a tak asi kraslice nezdobil :-( skoda.
hanka ty mas dobru vyhovorku na to, aby si mohla aj o polnoci papkat.
to my sme cele minule leto chodili na zmrzlinu, ja stale velku, a vzdy s tym, ze to mala si pyta.... uz bude tento rok kornutky ohryzkavat. zda sa mi, ze uz coskoro bude mat jeden zubok, uz ma navrete dasienko na jednej strane. ju uz dnes tiez ofrkali s vodou, aj trochu sibli.
ozaj, rano sme vstali a vonku taka slota - tazky mokry sneh padal, aj som bola vonku zametat z chodnika, sme sa hned s malym zgulovali.... parada. taka velka noc este nebola. len nech soferi opatrne jazdia.

nashira

Fajn pocit bolo pominat tie love:)))))).Ale pocit ,ze ta niekto nema rad len pre nieco co ani nevies co to je nieje prijemny.......Ale ak bola ochotna dat tolko penazí tak to som ju musela vazne drazdit......i ked podtykam nie naschval.

nashira

No Hanka si ma zabavila :))))))).Ja by som sla vysibat zase moju byvalu nadriadenu:)))))ň a poriadne po tej jej tucnej riti do krvava.:)))).Aby sa ma zbavila bola ochotna vyplatit mi 50 000 odstupne:))).No asi som stala zato...mala strach bola som prilis velka konkurencia pre nu.

hanka bez

chlapci idu zajtra s tatinom sibat,uz maju nachystane kosicky na vajicka,tatino im spravil korbace,su cely bez seba,tak sa tesim s nimi.ked si pomyslim ze ne buducu velku noc uz budu mat bud braceka do partie,alebo sestricku na vysibanie...
skoda ze zeny nechodia sibat,tak by som svokru vyfliaskala schuti aspon raz za rok :-)))

hanka bez

bry vecer dievcata,uz si tu dohadzujete zenichov a nevesty? nashira nechcem ta provokovat ale prave sa oddavam salatu a reznom priamo tu pri pc,neviem co to domna voslo taky hlad...
starsi prave hovori mladsiemu ze lieky sa kupuju v lekarni a on sa ma pyta-mami kupis aj mne lieky v "lekvarni"? uz mi idu na nervy tie reklamy na lieky,sami martankovia a pod a deti si potom myslia ze to musime mat zarucene doma taky vseliek.niesom zastancom takychto vitaminov,radsej sa snazime ovocie,zeleninku a ine zdrave veci v zivej forme.asi zacnem vypinat reklamy???

sage33

fakt? no nic mi nedoslo.... niekedy blbne. musim sa dat online...
no karola medzi hory a doly stara sa o kozicky ci ja nevim jeste ake zvirata. v rakousku o vtaky pecovala a tady chodi ke kozickam :)))))