u nas je to bezne v praci, ked je niekto mlady a dravy, hned mu stavaju prekazky. lebo ti stari mudri jesitni pani sa nechcu nechat predbehnut nami, ale je to niekedy na smiech, ako sa pechoria..... neovladaju cudzie jazyky, co je u nas dost podstatne, a tvaria sa, ze nie oni su na nas zavisli, ale akoze my na nich.... nechcem byt aj ja raz taka, nechcem, nechcem....
nasi dnes isli sibat, vsak maly ma dva korbace. sestra ho strasne zboznuje, vraj ma polmetroveho cokoladoveho zajaca, tak uvidime.... isli aj ku starej mame, ku svagrine. svagor sa pytal, ze ako dlho mozu ostat a ja ze kym nebude mat plnu tasku vajec....
a ja som tak krvopotne vyfukovala vajicka do skolky - napokon tam bol syn len v pondelok a tak asi kraslice nezdobil :-( skoda.
hanka ty mas dobru vyhovorku na to, aby si mohla aj o polnoci papkat.
to my sme cele minule leto chodili na zmrzlinu, ja stale velku, a vzdy s tym, ze to mala si pyta.... uz bude tento rok kornutky ohryzkavat. zda sa mi, ze uz coskoro bude mat jeden zubok, uz ma navrete dasienko na jednej strane. ju uz dnes tiez ofrkali s vodou, aj trochu sibli.
ozaj, rano sme vstali a vonku taka slota - tazky mokry sneh padal, aj som bola vonku zametat z chodnika, sme sa hned s malym zgulovali.... parada. taka velka noc este nebola. len nech soferi opatrne jazdia.