Mam AIDS

vierka

ve´d presne.Moja malá rada stojí na okennej parapete,a máva okoloidúcim.A tak to potom aj vyzerajú:omačkané,oslintané...o podlahe ani nehovorím.to aby som ich naháňala s papučami.Ale moja mama,ke´d príde na navštevu,tak len počúvam dookola:Ježišmária,čo robíš celý deň?Ale zabudol vôl,že teľaťom bol.ja neviem,či my sme boli iní?Chválabohu mama chodí na návštevu raz za uhorský rok.

nashira

V Poprade sme boli len loooove oplieskat.Som na ceste od Tatier k Dunajuuuuuuu.Vy ste teda usilovneeeeee......suchy -muchy......:)))).Dieta sa mi tu splha ako mala opicka nebezpecny je musim koncit ani sustredit sa mi neda.Keby som mala oci aj na bokoch hlavy a vzadu .....:(...no nemam

sage33

no to je presne to, co neznasam - ta marnost upratovania. clovek tomu venuje cas a silu, este aj peniaze na vselijake cistiace pripravky a chvilku sa tesi z toho, ako ma krasne upratane. preco to ale trva iba CHVILKU? potom pride kalamita, napr. v podobe deti ...
alebo ten blby prach, to je vecna nahanacka, kto z koho.

mentolka

Ahojte dýfčence,pozeram ze vsetko tu vari, upratuje,vypeka same dobroty /aj nepodarky vsak nashira?/
Ja som tiez upratala aj umyla okna vcera ale uz to nieje poznat,moje deti sa o to postarali. A na moje pracne umyte okna prave teraz fuka sneh s dazdom.A to som mala az svalovicu kym som ich umyla fnuk.Naco to my vlastne robime?Na nalade mi nepridava ani toto mizerne pocasie,deti su uz dva dni zavrete doma ani nos nevystrcili a zacinaju soplaviet.Preco ja nebyvam v afrike !

vierka

Ahojte kucháročky a pekárky.No poviem vám,bola som na omyle,ke´d som si myslela,že dnes mám od varenia pokoj.len chodia od rána,chladnička vŕzga,tak som musela urobiť hubovú polievku a piekla som croisanty.A na dnes dúfam končím.Ešte chcem upratať kúpelňu./môže sa dnes upratovať/Malá tiež teplotuje,manžel drichmal do 11.00,tak som myslela,že urobím prestrelku.To je u nás pravidlo,že cez víkendy a sviatky tak dlho spí,a ja sa sama ser..m so všetkým.Pinky,ten vtip bol perfektný.Nashira,tak ty si tiež niekde poblízku.Si od Popradu?Či tam máte nejakú rodinku?

hanka bez

No detom sme to nepovedali hlavne preto,lebo este sa nam to zda skoro,bojim sa aby sa NEDAJBOZE nieco nestalo babatku. Ale som velmi zvedava na ich reakciu ked im to povieme.

sage33

hanka, to fakt chlapci este nevedia? super drzite tajomstvo. ja by som asi nevydrzala. ja som nasmu dost skoro prezradila, aj ked som sa bala, aby sa nieco nestalo. mala som uz raz potrat, tak si neviem predstavit, ako by som to malemu vysvetlila.
ze karamel? ja idem zaraz palit cukor, urobim take burizonove gule. a este pudingovy kolac, ten maju vsetci radi. syn hlavne dojedat hrniec po pudingu. to som nevedela, ze to ma rad, len naposledy sa tak do toho pustil, ze bol cely spinavu, on do toho hrnca totiz strcil celu hlavu ....
a este urobim asi strudle, najradsej tvarohove, s jahodovym dzemom. teda, ten jahodovy dzem davam len taky pruzok na jednu stranu, z ktorej stacam a ked sa kraja, tak je akoby jahodka uprostred.
vsetko take rychle kolaciky, aby som cele dni neprestala v kuchyni.
a to si este stale vravim, ze tentoraz nepeciem nic....
nashi, tak v poprade? kupat sa ci lyzovat? ci za rodinou?

hanka bez

ahojte ani nam vcera nesiel net cele poobedie,ani vecer sa mi ho nepodarilo ozivit.teraz som zvedava ci mi toto vobec pojde odoslat,lebo cakam tu ako somarik a nakoniec mi to neodosle ach joj!nashira no vidis tak nakoniec mal kolacik uspech,mala si povedat vsetkym ze to je taka prichut karamelovo horka xixi.ale to vie cloveka nastvat ked sa mu nedari vsak? ja som este davnejsie robila taky drahy kolac islo tam 5 vajec,hera,pol litra mlieka,kakao,tvaroh,500g masla,praskovy cukor a slahacka,vyslo ma to na 260sk a vsetko som vyhodila lebo sa mi to v mixeri zrazilo.som az plakala skoro.no taka som ja niekedy gazdinka hihi.ale teraz nepeciem.vcera prisiel manzel z ciech na sviatky ma volno tak si uzivame spolu aj s detmi.chlapcom sme este nic nepovedali,asi pockame (?)

nashira

Tak ahojte!!!
Kolacik sa popapal aj taky ako bol smrdkavy a prihoreny:)))) a chutil im...Dnes ideme do Popradu...tak neviem ako sa ozvem...mozno z nejakej internetovej kaviarne......fuj zavislacka jedna.:))))))Nellka stale sa mi mozes ozvat na mail:) a ak mas fotku tak berem iba s cigaretou......