Mam AIDS

nellka

Aha, to je klasika, cez net sa poniektorým osobám dobre háda. Ja to tiež nemám rada, už som sa aj ja párkrát nechala takto nachytať a vtiahnuť do hádky, ale keď niekto nechce chápať, tak nikdy nepochopí.
Tak to je dobre, že mu chutí jesť, už sa to hádam zlepší, zlatý s tým citrónom, všímavý chlapec!:)

sage33

no cez skype sa da vselico. aj posielat subory, aj pisat, aj telefonovat a ak mas aj web kameru, tak aj pozerat co kto robi :)))
maly je uz o cosi lepsi, prave zacal "ranajkovat" chlieb so sunkovou penou a na to este kalinku. a k tomu caj s medom, chcela som mu dat do toho citron a on ze chce tak na kraj pohara koliesko .....
chodime vela do restauracii, asi ....
a cervene cikulky? to je ina tema, len vierka tam v dobrom radila a nejake nevyburene tam vzdy na dakoho utocia. ako pomaly v kazdej teme. ja to nemam rada, radsej sa uz ani neozyvam, ani sa nehadam.

nellka

Nashira, tak som si mala teda dnes výborný deň!:(dobre si sa rozhodla, že už radšej nebudeš nič robiť.
vierka, ja som to nepochopila, aké červené cikulky?! To som nepostrehla.
Sage, teda ten tvoj malý je chudiatko, to má riadnu teplotu, podarilo sa ti to ako tak zraziť?
Joj, dnes tak chumelilo, že sme prišli domov všetky ako snehuliaci, ešte aj to malé v tej bugine bolo celé zaviate. Už mi to ide poriadne na nervy, no ale čo narobím.
Nashira a Sage, ja som si myslela, že na skype sa dá len rozparávať, tam sa dá aj dopisovať? Na to je icq, nie? Veď už som písala, že som pc antitalent!:)

sage33

no, ale aj som bola s malou chvilku von, lebo vcera kvoli bratovi nikde nebola, aj sme nakupovali. a potom doma ratovali maroda.... zas place. uz ideeem!

sage33

ozaj, a mala od vcera rozprava, co rozprava - blaboce, skoro v jednom kuseeee. strasne, uz si budeme skakat do reci. ja placem, lebo sa uz k slovu nedostanem...

sage33

och, nashi, to mi je luto.
pozri, stale si na tom lepsie, mne tu hori syn - 39°C ma, len som ho osprchovala s vlaznou vodou, dala obklad, tabletku do zadocku a pije cajik s diazepamikom a s medikom.
a mne nesiel netik od ranicka... ale uz je dobrucky, uz sa vratil.

nashira

:((((((((uz som si aj poplakala.Uz som si myslela ,ze to skoncilo ....kolacik sa mi podaril tak som ho dala na platnicky a nevsimla som si ,ze je jedna na 3....prihorela polovica kolaca a ta druha smrdka....taky draahy kolac to bol....uz dnes nejdem nic robit.

nashira

Dnes je zacarovany den....Maly spal do 6:00...ZAZRAK celu noc ...je to prvy krat.Rano ma tak zacala boliet hlava.Tak aky bol maly v noci pekny tak ma doobeda vytrapil.Prihoreli mi spagety:(((((((.A nestihla som uvarit polievku.Bola som v obchode a namiesto polohr. muky som kupila hladku.Tak som isla este raz ,lebo som zabudla aj heru.Este som zabudla nieco....to uz som poslala velku...No a nedarí sa mi dievcata dnes:(((Kolac je uz v trube tak dufam ,ze to dobre dopadne ...idem ho radsej pozriet.....zatim o.k.....uz to tu vonia ...krasne.