Mam AIDS

mentolka

cha cha cha ca chaaaa(moj muz vravi ze sa takto smejem ako kohut)
Ja rozmyslam ze co je mentus,az etraz mi doslo.
To si ma pekne nazvala,najprv som myslela akoze mental-retard,ale to je s makcenom vsak?

mentolka

nashira nahodou si dobra ja by som to nevydrzala,urcite by som sa obzrala ako diva svina teraz cez velku noc.Ja absolutne nemam pevnu volu,tak sa drz,nech si krasna a spokojna sama zo sebou.

mentolka

Ahojte babky zabky tak ako?Ja som sa dnes nenormalna prejedla,same navstevy a len sa sedelo a tlacilo do hlavy.Moje dve dievcatka su spokojne,vysibane,vyskali a bezkali tymi malymi ritkami az sa dom otriasal v zakladoch xixi.
Celkom fajn den,ale uz stacilo.
A to som rano este musela prezliekat postelne pradlo,malej sa v noci pustila krv z nosteka a vseeeetko bolo zamazane.Mala vstala vystrasena ze co sa to v tej posteli porobilo-ako na jatkach.

nashira

No zhodila som 20kg a vratilo sa mi 5,ale to som si rok davala pozor.Pre mna je dolezite ,ze viem co na mna zabera a je to super ,ze v tejto diete je aspon jeden den zo styroch co mozem sladke:)))))) a kg idu dole.Pravda je ,ze som nervna ,lebo vydrzat casove odstupy...niekedy nie vzdy je na nervyyyyyyyy.Sage a keby som bola ako ty ....chuduliatko chude tak by som na dietu ani nepomyslela.A este nechcem byt srna stepana,ale chcem aby mi ostali cici aj rici:).

sage33

no ono je lepsie dietovat cez sviatky, ako sa najprv prejedat a vzapati mat krce od hladu... obdivujem ta, nashi, ja si asi idem dat vyprostovak. doteraz som uplne striedmo papala, az teraz sa to nejako zvrhlo, vela ludi tu bolo a tak som zobala...
ale zas nie som ani za taku radikalnu dietu. dost drasticke, lebo co po 90 dnoch trapenia sa? chcela by som asi vsetko, co som pocas diety nemohla, a napokon by to bolo zbytocne.

pinky

neshira a preco si si naordinovala dietu teraz na velkonocne obdobie ? neviem si predstavit ze by som teraz nepapala jooj :(