Mam AIDS

nashira

Dežo čaká v čakárni pôrodnice. Lekár mu oznamuje:
- Máte dvojičky.
- Ďakujem, pán doktor. A za robotu si jedno môžete nechať.

Slovák po týždni nájde na púšti fľašu. Natešený ju otvorí, vystúpi z nej džin a povie:
- Splním ti jedno želanie.
- Chcem ísť domov!
Džin ho schytí za ruku a kráčajú spolu púšťou.
- Chcem ísť domov, ale rýchlo!
- Dobre, tak utekajme!

nashira

Ahojte......
Ano nevladzem ani pisat mam nervy,ale 1,5kg dole tak vytrvam.Vcera som od hladu nemohla ani zaspat:)))))) a dnes som zase skoro vstala ....samozrejme od hladu.A uz za chvilu zase idem na panske ...Tato sezonna praca mi koncí v polovici aprila .....si to ani neviem predstavit bez tohto prijmu...uz som si zvykla:(.No hadam sa nieco pritrafí opat.

sage33

katka duratna, uz si tu minimalne dvakrat pisala a minimalne dvakrat sme ti vysvetlili, ako to s ivetkou je. tak nevahaj a napis jej mail, ponukni jej prirodne produkty, ktore jej pomozu znegativizovat HIV. tu sa uz neozyva, tak aspon udrziavame ohen na jej pamiatku.

sage33

no kde ste vsetky? upratujete? peciete? spite?
nashira drzi dietu, tak nevladze asi pisat.
tak uz si tu teraz ja sama pisem.....
este si nieco do rana napisem.

sage33

no, maly ma tento rok az dva korbace, tak nech ma silu sibat. sme sa s manzelom nedohodli :-) a v ten isty den sme mu kupili obaja. a ja som si na seba dobry, hruby kupila ... nech som zdrava, vysibana :-)
teraz mi pomahal pudingovy kolacik piect. uz aj chutnal, vraj je velmi dobry... hmmm, dakujem ti dieta moje.
a mala blaboce a blaboce. uz je tisko len ked spi. to sme my, zeny. vsetci vravia, ze sa na mna velmi podoba, tak este aj to rozpravanie...

hanka bez

Sage dobry vtip.Nech sa malemu coskoro ulavi a nech stravite pekne velkonocne sviatky v zdravicku a pohode- vsetky.

sage33

juuuj nashi, maly vstal o siestej?
nas o siedmej a splacom, ze ho zas boli usko, tak som mu hned kvapkala, sirup dala, cajik... a uz sme viac nespali.

sage33

Syn se zamiluje a sděluje rodičům, že se chce oženit. Která to je?
> Gábinka z vedlejšího baráku.
Synu, říká táta, musíme si promluvit.
Vylezou spolu ven a táta s omluvou přiznává, že v mladí udělal chybu,a že
Gábinka je jeho biologická dcera. Syn to pochopil a chodil nešťastný přes půl roku. Po půl roce přiběhne zas a oznámí, že se zamiloval a že se chce oženit s Martinkou odnaproti...
Situace se doslova opakuje. Rozhořčený syn běží za mamou a říká, že se tak
nikdy neožení protože taťka je biologickým otcem všech pěkných
holek... Ale synku, jen se v klidu ožeň se s Martinkou,-říká máma,-
třeba náš táta je její biologickým otcem, ale tvým rozhodně není.