Mam AIDS

sage33

ozaj a nasej princezne sa dnes konecne predral na povrch prvy zubok, zlaticku. a bola vcera dost nervozna. no, uvidime ako sa bude spravat ku svojmu mliecku. ci ma to nebude boliet :)))

sage33

dnes je den pocateho dietata. hanka, tvoje male oslavuje v tento den, aj my mu prajeme, nech je zdrave a nech vyrasta pre radost svojim milym rodicom a bracekom. a dokonca nech potesi aj babku, tvoju svokru.

sage33

v nedelu bolo u nas pred barakom veselo. suseda ma totiz obcas v opatere dcerinho ruskeho kocura - vola sa timur. je to velky kocur, srstnaty. chodieva ho vencit, vo vesticke, na voditku, ako clen rodiny, na ten kusok zelene, co mame pred bytovkou, po pieskovisku. mimochodom, suseda je ucitelka, mohla by nieco vediet o toxoplazmoze a toxokaroze.
ked sme prisli v nedelu z prechadzky, stretli sme ich vonku, oni este zaostali. zrazu pozerame, cela susedina rodina stoji pod vrbou a pozeraju hore. chvilku som si myslela, ze idu narezat este vrbove prutie na korbace. totizto sused si uz nejake z vychadzky doniesol, len som myslela, ze mu nestacili. no, doslo mi zakratko, ze tam bol na strome timur. vsetci ho prosili, lakali, ale on nic, bal sa zliezt. to prehovaranie susedovcov trvalo asi hodinu. potom prisli hasici - s rebrikom, v plnej vystroji. este aj ten chudak hasic, co sa odhodlal na zachranu maleho nezbednika to mal tazke, timur sa len tak nedal, prskal, mnaukal... nakoniec ho dostali. pani suseda bola stastna, trochu zahanbena, pan sused utekal za hasicmi s flasou v igelitke. a pan hasic, ze nie, nie (co znamenalo asi - nie tak okato :-)). domov uz ale isiel sused bez igelitky.
samozrejme, take sa nevidi kazdy den (chvalabohu), tak som vycapila syna na okno, nech ma zazitok! vsak mame aj knihu o hasicovi, tak vie, ake je ich poslanie, nie len hasit.
este sa vracal mlady parik z vedlaksieho vchodu a pytali sa nas, ze to hadam nie od nich idu ti hasici. a ja ze nie, ze to na strome sa dymilo :)
tak taka bola nasa akcna velkonocna nedela.
pre tych, co pojdu este len do postielky, prajeme dobru noc a pre tych, co uz spia, DOBRE RANKO.

sage33

to mna tak raz moja mama nasla s mojim manzelom, este sme teda neboli manzelia, vsade krv, on lezi na zemi a ja s mokrou utierkou pobehujem.... mama sa zlakla, ze co sa stalo, ci sme sa zabijali ci co. ale mojmu muzovi kazdu zimu strasne tiekla krv z nosa. uz to preslo. hned po svadbe pribral 20 kg a je zdravy :)))
no, on ma skoro dva metre vysku a pred svadbou vazil 68 kg.
nashira, ked po tej diete budes vyzerat ako ta stepna srnka, prid k nam na vytucnovaciu kuru. teda kúru. nie sliepku.
ozaj, a neverte nashire v tom, ze zle vyzera.
a ja mam tiez pekne velke prsia. ale len rano, ked su plne mlieka.

mentolka

nie neurazis,to je ako betuš,katuš,maruš a pod xixi-familiarne oslovenie.
Idem nakrajat detom syr,mame taku udenu kukuricku a mala to vola"kvetinkovy syr"lebo ked sa prekroji tak to ma tvar kvetinky.A starsia ma vola ze medvedik ma dnes narodeniny aby som mu isla gratulovat tak bezim,aby sa medved neurazil...

nashira

No asi to treba....ascorutin je na zrazanlivost krvy.No a Mentus to mi len tak vypadlo z klobuka som aj rozmyslala ci ta neurazim:))))))

mentolka

...no je to nebezpecne,to sa jej stava tak 2x do mesiaca a vzdy iba v noci a vobec neviem preco chudatku malemu.Detsky nam na to dal ascorutin ale prd to pomaha a zasa ju nechcem tym denne ladovat.Boli sme aj na ORL a vsetko ma ok tak netusim.