Mam AIDS

sage33

Šéf blondýnce:
"Váš nástupní plat je 8000 Kč. Časem můžete mít plat 12000 Kč."
Blondýnka:
"Tak já tedy přijdu raději časem."

Potkají se 2 blondýnky ve výtahu a ta jedna říká, že si nechala udělat těhotenský test a ta druhá se ptá:
"A jaké otázky ti tam dávaly?"

hanka bez

Dobre ranko vsetkym.U nas nasnezilo ako na severnom pole,malemu som rano musela obut zasa zimne cizmicky.Manzel mi tu nechal peniazky ze nech si nieco pekne kupim,idem ich oplieskat,uz som v tranze..toto milujem hihi.Este neviem co to bude ale uz sa vidim ako lietam z obchodu do obchodu.

sage33

nellka, zvladnes to urcite velmi dobre. jasne, aj my zapasime kazdy den s vacsimi ci mensimi nepriatelmi. ale ako sa vravi - kazdy mrak ma strieborny okraj..... a spoza neho vykuka slniecko.
pozri, uz aj na hanku sa usmieva, aj na nas pride rad.

a vierka? ta sa dlho neozvala. alebo bola zavalena voskovanim kraslic? :-))

nellka

Sage, momentálne mám na ten smútok dôvod, ale nie je to na verejné fórum. Ale som záhadná, čo?!:):(Musím si len trocha upratať v samej sebe a tak, to zvládnem, len to bude istý čas trvať.
Ja tiež deťom vyjedám sladkosti, teda, teraz sa strážim, snažím sa ako nashira, ale to je ťažko odolať.
Erbenove balady zbožňujem a bolo to aj výborne sfilmované. Ségra nám to kedysi prednášala namiesto rozprávky, ale stále to mám rada.

pinky

sage to ako v tej balade od Erbena - "hlava bez telicka a telicko bez hlavy." To poznam to sme aj my mali take dojedacie obdobie,vsetko som po detoch pojedala a potom mi nosili este aj take oslintane veci ako piskoty,chrumky a pod a pchali mi to do ust :-) blé

sage33

ja sa tiez cudujem, kde ste vsetky.... mne sice dost blbne internet, ale ide. no ja som dnes trochu veru aj pracovala, sice na dovolenke, ale ked sa musi.... terminy "do konca marca znamenaju do stvrtka....
pinky a ze si slohla detom? no, ja som nemusela, nas maly porozbaluje vsetko mozne, odhryzne hlavu a zvysok necha.... a ja dojedam tela bez hlav.
aj ten velky zajac uz padol za obet. najviac ho bolo na dlazke.
hanka, fotit zubok budeme, ale este ho poriadne nevidno. hlavne, ze je uz prerezany..... uz len dalsich 19.

pinky

No nellka asi sme tu iba my dve.Bud vsetci pozeraju telku,alebo uspavaju ratolesti.A preco si smutna? len tak?Ja niekedy byvam smutna len tak vplyvom viacerych udalosti.

nellka

ahoj dievčatá, už som zase tu. Neboli sme doma, furt niekde "trajdáme", ako hovoril kedysi môj otec. Všetko som nečítala, ale sage, na tej príhode som sa teda fakt pobavila.
mám momentálne takú nejakú smutnú náladu, nič milé ani vtipné mi na um nepríde, ale budem vás aspoň čítať. Pa a píšte, za chvíľu by mala byť bitka o 2000- ku, nie?

pinky

Ahojte babeny co je s vami? Vsetky "prudko" pracujete? Ja som si prave chlipla jahodove acidko,boli ma zaludok po vcerajsku tak mi treba ked som pazrava.A nehovoriac o tom ze som este detom slohla zo sibacky cokoladoveho zajacika a ovecku s kuriatkom :-(
....som nemohla odolat no- prava cokolada %

hanka bez

Jej to je od teba strasne mile dakujem aj za babatko,to je krasne.
A tvoja mala nech ma zubkov ako hrablicky a nech ta zatial potesuje nadhernym jednozubym usmevom.A nezabudni spravit veeela fotiek,teraz s tym 1-2 zubmi su deticky rozkosne,my mame take krasne jednozube pofotene a tie pozeram strasne rada.
A dakujem vam vsetkym ze ste ma podrzali milym slovom ked som to potrebovala,a za to ze ste tu vzdy a mam si s kym vymenit zopar viet,robim to rada.No a samozrejme tebe ivetka patri najvacsia vdaka,za to ze si nas dala dokopy. :-))))))))