Mam AIDS

nashira

Vysvelim...Petinka bola prva ,lebo som prisla na toto forumkvoli diete:))).Nashira je druha a rozhodla som sa pre Nashiru,lebo dietu som uz nejak moc neriesila.No teraz zase riesim a uz som to nechcela zase menit.Takze dufam,ze sa nepohorsite nic ine za tym nieje:))))

nashira

Tak a uz ma mate mam dva mena.......sakra :))))))))))).Ale Petinku pouzivam len na 90dnovke tak si o mne precitajte chi chi chi

petinka

No...uz.takze chcela som povedat ,ze ja si vzdy kupim sebe.....nieze by som bola sebec,ale deti maju vsetkeho nadostac....aj nadbytok.Mame velku rodinu......

petinka

Joooooj moje to ja si vzdy .....uz vas nic nenapisem az za chvilu mala krici...Mamííííííííííííííííííííí Tomáas sa strasidelne posral.Fuj drzte palce nech sa nepozvraciam.Hovno riesim od rana uz 4 krat.....ble

sage33

hanka, to som chcela rano napisat, len som uz nemala cas - kolkokrat sa vxberiem kupit nieco pre seba, tolkokrat kupim nieco pre deti.
ale robi mi to radost, napriklad malej bundicka, kabatik, satocky, synova vesta, topanky. ja sa tesim z toho. keby som mala viac casu, kupim aj sebe, ale mne dlhsie trva, kym na seba vyberiem.
a ked som bola tehotna, tak som si kupila len par novych veci, aj tie dost stali, kazdy kus tisicka. tak zarabaju na tehotnych....
a zrazu po porode som zistila, ze nemam co na seba, nejake bolo vsetko "out".
mala mi ukradla syrovu fornetku, co som dnes mala na obed... :-(
ani mi najest nedaju.
ale vsetkym co drzite dietu po sviatkoch - tak nasi chlapci dnes maju ist zo skolky na pizzu, tak mi hadam nieco donesu.....
vlastne som dnes mala len jeden jogurt a tri kavy.... a este trolinku ginu s tonicom - kolega oslavoval, tak som chlipla ne zdravie. este mi ostal v praci na stole pohar s nedopitym. asi budem takto chlipkat do konca buduceho tyzdna :)))) ja mam spotrebu alkoholu, co?

hanka bez

No uz som dorazila,nakoniec som si nekupila skoro nic ako vzdy,ja to zakazdym miniem radsej na deti,kupila som im nove papucky na doma,teplaciky,natelniky,slipky a sebe aspon podprdu lebo tato mi je uz pritesna hihi.A este som si odlozila peniazky na neskor.Ale tesim sa podprdu som si uz doma pred zrkadlom obzerala zo vsetkych stran hihi