Mam AIDS

mentolka

Viete co by bolo schyzo? Keby nashira,sage,hanka bez,nellka,vierka a ivetka1 boli jedna a ta ista osoba a ja by som si tu pisala sama s nou.Dobra "haluz"nie?

mentolka

nashira ak ta to potesi tak aj ja som tu niekedy pisala nieco na temu materstva a rodicovstva pod inym nickom a tiez si nemyslim ze mam schyzo.Jednoducho sa mi zapacilo byt mentolka-svieza tak som mentolka no.Vierka sa akosi neozyva asi robi tu autoskolu tusim nie? U nas je vonku pekny mraz,pozeram na nete predpovede pocasia aktualne by tu malo byt +3 ale v skutocnosti je-3 a do rana to este prituhne uj uj uj.Nenavidim mraz,tie moje kosticky hrkacie mi mrznu po 5 sekundach vonku a stracam pohyblivost,dokonca nemozem ani rozpravat lebo mi mrznu tvarove svaly :-)Potom vyzeram ako nezrozumitlene artikulujuci a zle naprogramovany panak.Pripadne ako ozrata koala.

hanka bez

Nie svokra este nema ani len tusaka,ani jej to este nechceme povedat,naco ,mame kedy.Nashira-petinka nic si z toho nerob aj ja mam dva nicky a nic tym nesledujem,v zaciatkoch som prispievala nieco o stafylokokoch a tiez som bola pod inym nickom no a co? teraz pouzivam tento a neriesim to.

nellka

Ja milujem bielu čokoládu, pozdravuj malého!:)
Aj tu bolo snehu, ale poobede už nebolo nič.
Hanka a svokra to už vie?
Baby, vy ste všetky také zlaté, strašne dobre sa mi to číta! Ja tiež neznášam také tie hádavé typy, však ak nemám čo poradiť, alebo si myslím, že je tá dotyčná úplne šibnutá, tak radšej nepíšem nič. A koľkokrát zase chudere pridajú, joj, až sa to zle číta.
Nashira, ty si taký znalec rôznych príručiek, nájdi mi, ako si pestovať sebaúctu. By sa mi čosi také hodilo...

sage33

aha, uz viem, on hlada "mliecne" vajicka. to akoze z bielej cokolady. zakazdym ked rozbali, povie - zasa cokoladove :-(

sage33

.... never ending story..... my pokracujeme v rozbalovani vsetkych cokoladovych vajicok.... ja nepochopim, preco nestaci jedno.

nashira

AAAAAAAle jasne ,ze vsetkych......:))))) nielen teba a je to podla mna normalne.Ktovie ako sa na inych temach hadame :))))))

sage33

registrovana schizofrenia hmhmhm, registrovane partnerstvo, registrovane lieky. nashi, mas na mysli moje neregistrovane nicky? ale je to sranda, lebo kym ja vas na inych temach poznam, vy mna nie :))))