Mam AIDS

sage33

jeeej dakujeme, vsak aj my sme ucitelky, nie, nashirec?
a den zdravotnikov je kedy? nellka, vierka?
vierka uz dakde brazdi cesty v ZA asi...

mentolka

sage aj moja ma tri a pol,je augustova.A tiez mamin brat kupil pc a nevedel tam dat do google vyhladat nejaky text klikol na obrazky a mala mu vravi" to co si spravil ujo Marek sak nevidis ze si dal vyhladavac obrazkov,sem klikni na web" A uja Mareka skoro porantalo od zlosti xixi.
Zajtra je den ucitelov a kedze zajtra sa deti neucia,maju volno od riaditelky tak som malej rano dala laliu pre pani ucitelku.Nechcela ju zobrat a ja jej hovorim len ju vezmi vsetky deti budu mat kvety a bolo by blbe keby si ty nedoniesla.A to moje dieta prislo zo skoly pekne nasrstene ze bolo trapne ze iba ona sama mala kvet a nikto iny.
Ale volala mi ucitelka poobede ze dakuje ze sa milo potesila,tak som rada.Ja rada ludi milo potesujem a prekvapujem. Ja som taka stara skola,vzdy davam malej do skoly aj do skolky kvety pre ucitelky ked maju sviatok,aj na konci roka a tak,myslim ze tu malu pozornost vo forme kvetinky si zasluzia,teda aspon tieto co poznam.
No a tie kvetinky boli tak uzasne ze som odrazu zabehla kupit aj sestre,mame a mne do vazy a len tak sme sa potesili. :-) A keby som mohla poslala by som aj vam,lebo aj vy si zasluzite po kvetinke :-))))))))))))))))))))))))

sage33

no, ja sa o synovej zubarke nevyjadrujem, nechce sa mi tu toooolko pisat, a to tam chodime len cca rok a pol. najlepsie na tom osetreni je to, ze povie, pridite co najskor, do osmej rano. a lekarka napochoduje najskor o tristvrte na devat do ambulancie cez cakaren. keby si dala aspon urobit takny zadny vchod.....
o pocasi su vsak pozitivne spravy, od zajtra sa ma oteplovat, uz ma byt 8°, dokonca v nedelu az 12°C. tak dufam ze aj bude. mala stale vola mamamamama, odkedy sa naucila, opakuje sa ako pokazeny gramofon....
ale nasim detom uz musime hovorit - ako zaseknute DVDcko. pojdeme raz do muzea a tam im take ukazem - gramofony. .... vsak som vam uz povedala tu premudru vetu triapolrocneho syna - stara mama, ty nevies restartovat pocitac? hmmmm, nevie.

mentolka

No to ja som bola s dcerou vcera u zubara,potrebovali sme vytrhnut mliecny zubok dvojku dole.Cakali sme tam 1h.aj 40min. a 2x som sestricku prosila ci by nas nezobrali ze je to len minutka.Ale pani dolezita nas nechala cakat a ked nas zobral tak sme boli dnu asi 50sekund.Posadila sa,on zobral taky ten maly servitocek,chytil zubok,vytiahol,mala ani nevedela kedy a ako a dovidenia.Sestricka hned vytahovala uctenku (ona je jeho zena,on je sukromny zubar)a ja som hned zahundrala ze tak koli tomuto sme museli cakat skoro dve hodiny,skaredo zazrel najprv na mna,potom na zenu a ta hned chudera aj uctenku schovala este malej aj nalepku dala.A mala mi hned vonku vravi ze mami kolko mliecnych zubkov mi este vypadne? Ja ze neviem 8? A ona ze hmmm super tak to bude 8 nalepiek.

hanka bez

mi nieco hovor,ja tu mrznem uz len pri pohlade z okna,o 13.00 mam ist so starsim k zubarovi na prevetivku a uz teraz hladam teple pancuchy a hrube"fusakle" na nohy aby som prezila pobyt vonku.

nashira

Dobre rano mile deti:))))))Tu si sniezik poletuje a ja mam dojem ,ze zima sa kazdy rok posuva .Zachvilu bude snezit v juny.Uz som mala pocit pred tazdnom ,ze by mohlo byt teplo,ale toto ma desi....no des.

sage33

jaj, musim precitat.... ked bude cas. teraz pod inym menom odpovedam na vazne problemy. :)))) nie, ja nie som RNG.

pinky

Ahojte schyzofrenicky moje! Bezi tu diskusia"sprchujete sa kazdy den?" same super smiesne prispevky,tusim to bude najdiskutovanejsia tema ako pozeram.Boze niektori ludia su riadne fuj!