Mam AIDS

nashira

Nellka ja mam jeden nazor...Problem moze byt vacsi aj mensi a trapenie cloveka rovnake...No ako by som to vyjadrila presnejsie.Ze napr.Niekto ma manzela alkoholika a niekto je na tom ako ty ,ale vo vnutry maju tieto osoby rovnako velku uzkost.Preto ja ludi nerozlisujem ,ze ten ma vacsie a ten mensie problemy .Kazdeho vnimam rovnako s tym danym problemom.Chcela by som ti pomoct ak budem vediet poradit.A niekedy pomoze ,ze mas niekoho kto len pocuva.Identitu si kludne nechaj utajenu:)))),ale inak my so Sage sme uz kamosky:))))) a uz sme si aj volali:))))Fuj zase tu fajci tetusa ...mala som mikrovetranie a pretlacilo sa to tu.....ble:))).Tak ked ti pomoze tak sa ozvi a napis mi sem ,ze mam mail,lebo tam mi nik nepise to som si len pre Sagulu vytvorila a teba tak aby som vedela.Pa zatim hviezdy jasne......najjasnejsie.

nellka

Nashira, veď som sa chystala ti napísať, ale predsa len chcem byť inkognito a neviem si založiť tú druhú schránku, som pc blbec, musím poprosiť muža.
Mne by stačilo malť 20 a ten rozum, čo teraz:)
A nebojte sa o mňa, muž ma ani nebije, ani psych. netýra, v podstate všetko vyzerá byť ok, len nie je. A ja to musím zmeniť, najviac teraz záleží na mne, či to bude fungovať, alebo nie a veľmi sa mi nedarí. Vyzerá to tak jednoducho, však ak budem chcieť, tak v pohode, nie?! Tak pre vysvetlenie aspoň napíšem, že som si zvykla žiť bez neho, lebo som bola k tomu donútená okolnosťami a on by to teraz rád zmenil, ale ide to ťažko...:(My sa ani nehádame, ani k nemu nemám odpor, žiadne negatívne city k nemu nechovám, len mi prestal chýbať, nepočítam s ním.

nashira

A sage kde si aj ti zase vypisujem na skype a kde nic tu nic:)))))).Joooj dievcata a este par dni a budem mat 32....fuj

nellka

Ahojte! Čítam vás, mám sa tak ako predtým, alebo teda trocha lepšie, teraz mám také dosť blbé obdobie, čo sa vzťahu s mužom týka, ale nebudem to tu kaziť. Len som prišla na to, že aj keď človek niekedy niečo chce dosiahnuť a myslí si, že sa stačí len snažiť, tak sa mu to vôbec nemusí dariť. Skúsenosť a strach je silnejší. Niekedy sa v sebe nevyznám, ale nejako bolo a nejako bude.
Ja mám na babičky krásne spomienky, jednu som viac zbožňovala ako malé decko a tú druhú, keď som už bola staršia. Ale mala som skvelých starých rodičov, už nemám ani jedného:(. Občas mi to príde ľúto, že ich už nikdy nevystískam a vôbec- že už nie som dieťa, aspoň na chvíľu!!!
Vierka, tak držím palce na jazdu, však tebe to ide, ale aj tak sa mi to zdá dosť ďaleko, 50km, to tam aj naspäť?
Ja si pamätám jeden citát, len dúfam, že správne a ten sa mi strašne páčil, bolo to čosi také, že" Pravá láska je tá, ktorá vydrží, či jej dávame všetko, alebo odoprieme všetko", no, čosi také, dúfam, že som vystihla pointu. Aj Karola by mohla dať nejaký pekný citát, nejaký poučný o chlapoch, napr."tak dlho sa s džbánom po vodu chodí, kým sa ucho neodtrhne...", ha ha.

nashira

No Pinky ja mam vela kamosiek....,ale uz si zvykli,ze som tu ja pre nich a nie oni pre mna.Mam len jednu co to bolo naopak...ale to je uz ,ze bolo.Niekedy mi to chyba a niekedy si hovorim ,ze to inak nebude ,lebo to je asi moj osud a darcek od toho zhora....:))

nashira

Ano Mentus:)))))som citala o lááááááááske.
Joj laska je pekna.....to cloveku prepne v mozgu a mysli si ,ze je ako lan ,alebo jelen,motýýýýýlik...a nakoniec sa z toho vykluje somarik.....iaiaiaiaiaiaiaiai.:))))))))