Mam AIDS

mentolka

a tiez som hned volala mame akoze len tak,ale potrebovala som sa rozptylit tak som s nou kecala a triasol sa mi pritom hlas.a teraz s odstupom casu mi to sice pripada malinko smiesne ale aj trocha smutne.

mentolka

nashi ja som ti pisala rp na pokec nie mail.sage to lucenie poznam aj ja.ked som isla rodit do blavy,muz aj dcera tam boli 2 tyzdne somnou a male sa este nenarodilo,muz uz musel ist do roboty mal po dovolenke a malu bral tiez domov sem na kysuce.ja velka hrdinka len koli tomu aby sa mala nerozplakala,celu cestu na stanicu som srsala vtipom,zabavala ich a ked sa s nimi vlak pohol a mavala mi ta malilinka rucka ktora este nikdy v zivote nebola v noci bez maminky,sadla som si tam na lavicku a zacala som nie plakat ale revat ako male decko.Predstav si tehotnu zensku ktora kazdu chvilu moze porodit ako sedi sama na perone s bruchom ako vojensky bubon,po licach jej tecie mejkap a rozmazana spirala a reve ako blazon.a tych ludi co sa pri mne pristavilo...aj policajti...Po hodine som sa umyla a isla si kupit do najblizsieho klenotnictva ako utechu nausnice.

sage33

nashi, a ja ta nikdy nevidim na skype, a edze ta nevidim, tak mi nedojdu ani dobre spravicky od teba. posol dakde uviazol.....
a idem si este urobit kavu, dnes som mala len jednu, a spala som cca 4 hodiny. alebo idem radsej spat?

sage33

deti, ja sa nestiham ani ozvat, vcera sme s detmi mali jarnu stafetu, boli sme poobede trikrat von, len som skocila malu nakrmit - raz jedneho pohara, raz z druheho pohara mlieka :)vratili sme sa po osmej vecer, a otom som este trochu balila chlapov na vikend - isli za dedkom do BB. tak mi bolo smutno, boli sme ich odprevadit na vlacik. a syn dovtedy hrdina, zrazu zacal - mami, aj ty ides s nami? a preco nie? mamicka, mne bude smutno. nebud smutna, ja vecer pridem. mamka, podme uz domov.......
okrem 5 dni, ked som bola v porodnici, sme este takto odluceni neboli. a v noci si ma zvykne skontrolovat, ci som v izbe, inak nie je spokojny...... len som cestou zo stanice volala hned mame, aby som sa rozptylila..... a potom som si isla kupit pekne cierne kozene lodicky, ako potechu :(
ale potrebovala som uz lode, tak ci onak.
skoda ze mala este nerozprava, bolo by nam dvom veselsie.

nellka, nashira naozaj dokaze pocuvat, ulavi sa ti. a vsak ked tuna nezverejnis mail, tak nashira ta nevyzradi. aj ja mam tajnu adresu.....

nashira

Tak ma napadlo...Deti boli u exovej babky.A to vam je taka striga.A zacala detom nahovarat pretoze oni volaju mojeho druheho manzela cize ich nevlast. ocka ocko a jej to strasne vadi.Nahovarala ich aby ho volali po mene a nie ocko ,ze ocko je len ocko.A tak sme sa pytali majej ,ze kolko ma ockov a ona ,ze dvoch a este sme sa jej spytali kolko ma maminiek a ona :No mam moju maminku ,Janu fajcenu/to je byvaleho byvala co mal medzi mnou a terajsou uz manzelkou/ a ockovu.No tak ked si to poratate je to dvaja ockovia a dve maminky.No a to nieje vsetko...Kamoske sa narodilo male a mala sa potesila ,ze maly Samko ...hura mam braceka:)))))).Inak je velmi sikovna a mudra:)))))))

nashira

No a nic mi neprislo Mentolka sestra moja z piateho kolena:)))))))Ako je to mozne??????No budem este cakat .......Sagulik a kdejsi sestra moja siva:))))))sivozienka:)