Ahoj babky my dnes vsetci styria-piati cestujeme na vikend do Povazskej k mojej krstnej,pozvala nas.Strasne sa tesime,je to super clovek a konecne si trosku oddychneme.Zelam aj vam taky pekny vikend ako nas.
aj mne ten moj niekedy nezne povie ze ty moja sliepocka a ja mu na to ze : ved hej aj ja ta lubim.:-)
V nedelu uz pride domov,prave kujem plany ake prekvapko mu spravime s detmi.
Dobru noc vam vsetkym babky zabky.
ja mam svetle ocka, a mala ich asi zdedila- aspon teda nezavisli tvrdia.... (teraz studuje moj mobil, asi si budem musiet kupit novy). ja som taka ukecana, tak mi manzel dal prezyvku sykoriatko stebotave..... a som sa smiala, ze zaraz budem vrana ukrakana.....
ale som ochcechula, ale od neho sa mi to paci, vzdy mu poviem, ze mi uz davno nik tak pekne nepovedal :-)))
mentolka, ty si tiez sykorka, azda?
a nebolo by vam lepsie skypovat alebo nieco podobne?
vidim, ze mate kazda druha manzelov v zahranici..... sme sa tu stretli....
nasi su v pohode v bystrici, som pocula synacika, vesely bol, stebotal, tak som spokojna.
a mala tu este lozi po koberci, ocividne sa jej to paci.... novy rozmer..... smeje sa nahlas, ups, uz je na dlazbe, utekaaam
nie ja na pokeci niesom mentolka na pokeci mam iny nick,a nashi to ked mas azet tak pokec je na azete,popros manzela nech ta tam odprevadi.ja nechodim na pokec koli uchylakom alebo sexuchtivym pubertiakom,to by ste ma zle pochopili damy,ja si tam pisem s manzelom ktory je v zahranici a toto je velmy rychly a pohodlny sposob ako spolu komunikovat.