Ahojte,zdravím vás.Ste zlaté,že na mňa myslíte.Máme jednu jazdu "diaľkovú ináč ľubovńa a okolie dedinky.Nemáme to ďaleko do PP-Nejakých cca 50km.Lenže je to iné,ke´d sedím vedľa manžela a sa veziem.Ale teším sa.Mám jazdu až v sobotu a to hlásia dážď.Aspoň si vyskúšam stierače.
Aj ja mam jeden citat len neviem od koho ale paci sa mi,vyslo mi to raz v krizovke: "Boh dal človeku priateľov ako ospravedlnenie za vlastnú rodinu." Pekne nie? :-)))
nashi mas pravdu ked clovek v detstve nedostava lasku ani sam ju potom nedokaze rozdavat,je taky citovy mrzak,to poznam(na svokre).Mentolka krasne si to napisala o tej babke,zivo si ju viem predstavit ako lezie na tie stolceky pre med.Aj ten dedko bakulou nahanajuci nashiru musel byt super! Prave som vstala do uprsaneho pocasia,dufam ze vierka nebude mat uprsanu jazdu a bude frcat ako zavodnik.
A Nellka ako sa mas???Ja som tiez taky typek co teoriu ovlada ,ale skutek mnohem krat utek....a je to normalne...musime prejst svojimi krizami...vzostupmi a padmi:)))))
Aaaaa vierka prave pijem popradsku kavu...A to autoskola vykonava take dlhe trasy nieje tcudne ,lebo u nas sa manzel len okolo mesta motkal.Taka dedina hentaka dedina.
No na starkeho tiez nemam dobre spomienky....Ked som nieco urobila ,alebo povedala co sa mu nepacilo hned ma nahanal s bakulou a nadaval mi "Ty svina mala:)))).No a potom tesne pred smrtou mi kupil klavir to mam pamiatku na neho....Mal strasne detstvo ..matka im odisla na zarobky do ameriky a jeho s bratom nechala ako malych 1,2roky doma ...starali sa o nich jeho stary rodicia spavali na slame v spine.Ked prisla z ameriky pokupila majetky nasla si mladeho ,ktory ju chcel len pre peniaze.Skoro vsetko nanho prepisala a im ako detom ostalo hovno.Myslim ked clovek nedostava lasku tak sa z neho stane zatrpknuty individualista aspon u chlapov to tak vidim.