Mam AIDS

nashira

Tak ma napadlo v suvislosti s babkou...ked vidim v skutocnosti tie babky ,ze je to smutne...Nasa starka je uz upne mimo.Naposledy ked sme prisli na navstevu .Tak sme jej tak narusili system ,ze sa cudujem ,ze to prezila.Mala narodky tak ,ze jej zagratulujeme...no ona bola tak mimo ,ze stale opakoval...a kto to ma tie narodeniny???A my ,ze no ty.A ona :A kedy No za 3 dni A ona ,ale ved to je este skoro .Amy ,ze nemame cas potom prist presne na den.A zase:A kto to ma tie narodeniny:))).No a potom jej mama vraví :Vypni ten televizor a pozri pravnucata prisli potes sa.A ona len dokola a co davaju na markize???A nechcela pustit ovladac z ruky.Podla programu berie tabletky preto mala taky stres.Este aj magnezium berie o 16:00 presne:)))))

nashira

Babka spadne z 13. poschodia. Po chvíli vstane a opráši sa. Okolo sa nahrnie hŕba ľudí, medzi nimi aj policajt a ten sa babky pýta: "Babka, čo sa tu stalo?" "Ja ti neviem synak, ja som teraz prišla."

pinky

no co karola? prvni duben je den ptaku,jdes nekam oslavovati s chlapama,nebo brazdis autoskolou pomezi hory doly lesy potoky?

hanka bez

no pomaly 8 tyzden,uteka to vsak? v 11tom idem na prvy ultrazvuk,veelmi sa tesim na toho drobacika,a zaroven sa aj bojim ci je vsetko ok.Dufam ze rychlo prezijem "grcaciu" jar a leto bude omnoho lepsie.

sage33

hanka, v ktorom si tyzdni? este to neodoznieva? chudatko....
mne bolo teraz tiez velmi zle, ale az do piateho mesiaca som este neznasala niektore vone, ani kavy, ktoru inak zboznujem. a nejako mi ostal labilny zaludok..... vcera sa kolegyne rozpravali v praci o kolotococh a mne vam normalne zacali po brusku akoby nie motyle, ale netopiere, som myslela ze sa povraciam. fuj. a to uvidime ako bude, ked pojdem darovat krv.

sage33

to je akoze nejaka sifra? nashira - posol zasifrovanych sprav....
a kde je zasa nasa karolka - anjelicek? mas vela prace po "vykendu"?

hanka bez

Bre ranko vsetkym dnes mi je maxizle,uz som bola dvakrat objat zachodovu misu.Prave zobkam kakaove gulicky s jogurtom tak opatrne.Vonku je náááádherne,vtaciky vyspevuju,ktovie ci vedia ze dnes je svetovy den vtakov?

nashira

No uz budeme ako na slobodnej komunikacii...:)))),ze pekny dnicek 456!!"(/?:_123458;čéíé=ť oni to maju kratsie,ale toto si zapametajte a mozte aplikovat:))))

nashira

No uz budeme ako na slobodnej komunikacii...:)))),ze pekny dnicek 456!!"(/?:_123458;čéíé=ť oni to maju kratsie,ale toto si zapametajte a mozte aplikovat:))))