Mam AIDS

sage33

och, deti, zavidim vam aspon tie spomienky na starych rodicov. ja som mala len jednu staru mamu, a ta zomrela ked som bola este mala. mali sme jednu pani, vzdialenu pribuznu, ktoru sme volali babka, ale to bolo ine. bola fajn, ale chybal tam taky blizky vztah.
mentolka, krasne si to napisala, az sa mi plakat chce....

ozaj, mentolke, tebe je taky priliehavy ten zeleny smajlik.
pinky by si mala pytat ruzoveho, administratorskeho, vsak?

vierka, to mas jazdu az do PP? dooost teda, drz sa. to sa mozete stretnut s nashi, ked pojdu "loooove" minat, ale uz asi vsetko minuli minule. takze sa nestretnete. vierka, a keby ste nesli na juhozapad, ale na juhovychod, tak sa ozvi :-)

mentolka

je mi smiesne ked si spomeniem ako stary otec dal flase s medom na hornu policu,lebo tusil ze ich berie a dava nam.Ona mala 115kg,krcove zily a bola skoro chroma,tazko sa pohybovala.Vzala tazky dubovy stol z kuchyne,doteraz netusim ako ho dala do spajze,nan polozila stolicku a na tu stolicku este taky maly dreveny stolcek,hotovy akrobaticky vykon-vyliezla hore a slohla med.Ked stary potom vysetroval kde ma med,tvarila sa ako neviniatko a tvrdila ze ona predsa ani na stolicku nevylezie nieto este tak vysoko.Super herecka.

mentolka

nashi moja babka bola taka typicka pobozna bohabojna zienka a stary otec bol cely zivot kurevnik,mala to pri nom tazke.Stary otec nas nemal rad a zakazoval babke aby nam davala sladkosti a pod. a ona vzdy tajne nam dala cukriky,dvadsatkorunacky a tak,boli to nase tajomstva,uz ked zmurkla vedela som ze to znamena ze nieco pre mna ma,bol to nas dorozumievaci signal.napr. mi dala nieco do topanky,do rukava v bunde a tak,kym sa stary otec nepozeral.V zime kradla kompoty zo spajze a davala nam,ked sme sa tam stavili zo skoly,vzdy nam dala najest teplej fantastickej potravy,rychlo kym neprisiel stary otec.Aj tak vzdy vedel ze nam dala najest a potom s nou robil krik a ona to vzdy riskla a opakovala aj napriek tomu ze vedela co bude nasledovat.Ked som niekam cestovala vzdy mi dala krizik na celo a povedala:nech ta panbozko sprevadza. A vies ze ked teraz idem niekam na cesty vzdy mi to chyba? Teraz je na 100% v nebi a panbozko jej milionkrat vynahradza tie kradnute cukriky,kompoty a dvacky a vobec jej to nema za zle xixi.To by bolo na dlhu debatu....

sage33

jeej, nashira, ak ka chcem taku babku-banku.....

aj ja mam pre vas dnes vtipy, dufam ze sa nikoho nedotknem, lebo su trochu kamenne :o))

Staršia dáma sa rozhodla pripraviť svoju poslednú vôľu a povedala svojmu duchovnému svoje dve posledné priania. Po prvé si priala byť spopolnená a po druhé si priala byť rozptýlená v obchodnom dome TESCO.
"V Tescu???", žasol duchovný, "A prečo v Tescu?"
"Budem mať aspoň istotu, že za mnou deti príjdu najmenej jedenkrát za týždeň."

Stoja dvaja pred horiacim domom. Jeden hovorí tomu druhému:
- Ja tu cítim karamel!
A ten druhý na to:
- Hm... to je možné, dedo mal cukrovku!

vierka

Ahojte kočky.Vôbec nemám na vás čas.V každom voľnom čase sa učím na vodičák.V sobotu idem na dlhšiu trasu-t.j.Poprad.potom sa ozvem .Ahojte.

nashira

No a moja starka nieje az taka uzasna.Mam ju rada a som rada ,ze tu je medzi nami.Ani neni nejaka extra mila.Preto mozno mam ten necitilivy nadhlad.

nashira

ja viem Mentolka......si to cenim
...Ved kto mi len tak pozicia 10 000 a zabudne na to:)))))...uplne.Prepac za moj humor...

mentolka

To poznam,aj moja babka uz bola taka zabudliva a stale opakovala to iste dookola.Ale aj ked jej to uz ku koncu dobre nemyslelo,nikdy nas vnucata,neprestala lubit,zakazdym ma pohladkala ked som za nou prisla a oslovila ma tak milucko ako vzdy.Bud rada nashi ze tu svoju este mas,je to super mat take skvele babky.