Mam AIDS

vierka

áno,mentolka,ja som za každú srandu,mám tých emailov viac,len nechcem byť vulgárna na začiatok.Ale viac mám takých pekných.postupne prepošlem,o.k.?

vierka

No,manžela som vyprevadila na prechádzku s deťmi,a ja sa učím na vodičák konštrukciu.Je to na porazenie.Okrem toho skúšam posielať fotky,ale nejako mi to nejde.Už mi to raz manžel ukazoval,ale úplne ináč,podľa mňa strašne zložito.poprosím ho,aby mi nejaké povyberal a poslal na môj email,a potom ich už len prepošlem,dobre?kto by bol na mňa zvedavý,stačí ak pošlete "žiadosti"na môj email.Idem si urobiť zopár testíkov na nete.tak pá

mentolka

Vierka prepac zabudla som sa ti predstavit,aj ja dakujem za mail,si vtipna osobka podla vsetkeho:-)))
Sage to aj my mavame take vypadky netu niekedy nejde potvora cele popoludnie a druhy den doobeda este blbne a ja uz mam potom abstinencne priznaky lebo neviem co je nove a kto mi pise :-))))))))
Aj tu je slnecno ale fuka ako na severnom pole,deti behaju po vonku idem ich pozriet papá. a tesim sa na fotky vierka!

miaa

nashira-8:53,to si napisala opat krasne a cítit že spontánne.ja sa tu len tak občas zastavím ale to čo ty píšeš ma vždy zaujme.a teraz som zistila že maš aj deti,to je krasne.:)))))ahoj

vierka

Jaj,mentolka,tak už viem,kto mi písal email.Bola som sa najprv pozrieť na emailyy atak tu.Máš nádherné dievčatká.Podobajú sa na teba?Ja budem skúšať poobede posielať fotky,len vás upozorňujem dopredu,nezľaknite sa .u nás je slnečno ale len 12 stupňov.A to malo byť teplo.Fúka vietor.No včera a predvčerom bolo nádherne.

sage33

ahojte dievcata, vcera som bola odstrihnuta od siete - neviem teda za co platime mesacne za internet, ked kazdu chvilu blbne.
bodaj by som dospavala, rano ma maly budil, o siedmej, ze mu treba cosi rozuzlit, cosi zaviazat, cosi pohladat.... a ja oci zatvorene a on ze mami, ja uz som vyspaty, uz je rano! tak uz som bola zaraz aj ja vyspata.....
a to som do pol druhej v noci robkala cosi.
maly sa hra na ninja korytnacku, tak musi byt v zelenom. minule mu kolegyna v praci hovori, ze je ninja. a on na nu s pravym nefalsovanym anglickym prizvukom - turtle myslis? ale inak nevie skoro nic anglicky, ked som skusala trochu nanho, tak mi vzdy povedal - mamka, preco tak skaredo rozpravas? mne sa to nepaci.
malej sa este horsi, uz ma aj dychacie cesty zahlienene, taka je zachripnuta, kasle.

nashira ma upodozrieva, ze som aj miaa? to som jej prezradila moje dalsie 3 nicky, ktore tu pouzivam :))))
nie, miaa nie som ja. ale pripajam sa k jej vyjadreniu, nashi.

mentolka

Ahojte,co nove? sage malej je uz lepsie?asi dospavas prebdetu noc vsak.
Ja idem varit,aj ked neviem co,mam maso na linke,ako nan pozeram tak pozeram,netusim co z neho vykuzlit.Deti sa dozaduju kolacika ani ten ma nenapada,mam pocit ze varim a peciem to iste dookola.:-)))

nashira

Chcela by som zlteho smajlika keby sa udeloval v beznom zivote ....uplne objektivne...a niesom si ista ci by mi ho moje deti mohli dat:))))))...teraz som v beznom zivote registrovany prispievatel:)))))Ale kazdopadne mna to tu ani nenapadlo,ze by som si nejak zasluzila:)))))))...ani to nieje cielom.Prvotnym cielom bolo pomoct komu treba potom som zistila ,ze je nutne si stat aj za svojim nazorom ,lebo vseobecna hranica moralky klesa.A este som prisla na to ,ze tu ta moze hocikto bezdvovodne napadnut ,obvinit,posudzovat a aj to treba spracovat...je to sucast zivota.Niekedy vela zalezi od stavu v akom sa nachadzam na zaciatku ked som namala este svoj stabilna nick som tu narobila prievan.Lebo som si myslela,ze nieco ovplyvnim,ale nic clovek nemoze ovplyvnit co sa nechce dat ovplyvnit...uz som sa s tym zmierila.
Sage vy ste asi poriadne chorucky ..mas net pauzu ako si hadam ani nepamatam:)))))Aj nas maly ma sople a mala ma uz cervene hrdlo a avcera hovorila ,ze ju stipe mozog...tak uvidime co z toho bude:)))))

hanka bez

nashira ja si tiez myslim ze o chvilu budes majitelkou zlteho smajlika ako hodnotny prispievatel,sem tam tiez narazim na tvoj prispevok a su naozaj dobre.
Ako ste sa vyspinkali dievcata? Dnes sa ukazuje pekny den,ja som uz davno hore,maly celu noc piskal nostekom koli soplikom tak sme moc nenaspali.

nashira

Ahojte dievcata:))))
Dakujem Miaa:)))))...si pekne napisala...len dufam ,ze to si zo mna Sage nestriela:))))).A inteligenciu.....ja neviem skor sa snazim o empatiu.....v kazdom pripade tu ide o sympatiu...ak mi rozumies:))))))No uz som zlozita sama na seba.....Mam dnes dost som unavena ako pes ako dvaja psi...dobru noc