Mam AIDS

nashira

Prepichovali vam uz nosne dutiny???
Manyelovi vcera tak by som chcela vediet ake to ma nevyhody ....,lebo ja som pocula ,ze to nieje moc dobre riesenie....no neviem Potom mu doktorka povedala ,ze asi sa netrafili do tej dutiny co mali ,lebo odtial nic nevyslo...Ale uz radsej na nom nic neskusali ,lebo im tam skoro odpadol....

nashira

Ranný sex – lahôdka, či utrpenie?
Pri dobrom sexe nezáleží na tom, koľko je hodín. Aby ste sa však k takémuto dobrému sexu dostali, vyžaduje si to isté „priaznivé podmienky“. A práve pre niekoho sú najideálnejšie hneď z rána, po prebudení. Milujete ranný sex, alebo je to pre vás najhoršia chvíľa dňa, kedy by ste na niečo také ani nepomysleli?Nie každý vyskakuje ráno z postele s radosťou. V hlave sa vám víria myšlienky na všetky povinnosti, ktoré musíte stihnúť v presnom časovom limite, aby ste boli v práci na čas, a potom sa už rozbieha každodenný kolotoč. Na vášnivé milovanie nemáte ani pomyslenie (ani čas).Ráno – áno!
Ak vás ráno horko-ťažko vypudí budík z postele a pri pohľade do zrkadla v kúpeľni sa každé ráno priam zľaknete, asi nepatria rána k vašim obľúbeným častiam dňa. Možno ale patríte k tým šťastným ľuďom, ktorí sa vedia zrána hneď naladiť na milostnú nôtu. Pre mužov to zvyčajne nie je až taký problém, veď práve ráno sa budia s najvyššou hladinou testosterónu. A ranná erekcia priam nabáda k tomu, aby ste ju využili. Víkendové rána plné lásky
Ženy mávajú s rannou chuťou na sex problémy častejšie. Predovšetkým počas pracovných dní, počas stresov, či po náročnom programe predchádzajúci deň je spánok a odpočinok na prvom mieste. Avšak počas víkendov si môžete predĺžené vstávanie užiť naplno. Žiadne veľké triky
Mnohé ženy potvrdili, že ak má ich partner chuť hneď ráno na sex, je najlepšie, ak ich zobudí jemnými dotykmi, maznaním a bozkami. Partnera k veľkej náklonnosti nemusíte nútiť nijakými komplikovanými prostriedkami, stačí ak si zoberiete na spanie sexy nočnú košeľu, či iné nekomplikované kúsky nočného úbory, cez ktorý sa k vám ľahko „dostane“. Príjemné teplo pod perinou a niekoľko „zaručených hmatov“ vás oboch naladí na rovnakú vlnu za pár minút. Bozk do nového dňa
Ranné milovanie považujú jeho milovníci za vynikajúci štart do nového dňa. Dodáva im dobrú náladu a mnoho fyzickej i psychickej energie. Tiež posilňuje partnerské vzťahy, veď čo môže byť horšie, než keď ráno v chvate vyskočíte z postele a v zhone sa ani poriadne neobzriete za človekom, ktorý pri vás spal. Ak nemáte čas, či chuť na milovanie, doprajte si aspoň vášnivý bozk, tých tridsať sekúnd ráno partnerovi venovať určite môžete. Samozrejme, treba pripustiť, že mnohí z nás nemajú ráno náladu na sex z iných dôvodov, a nie je to len nechuťou. Často vás môže od milovania odradiť nepríjemný zápach z úst, či nepríjemný pocit z toho, že vyzeráte jednoducho „príšerne“. Strapaté vlasy, mastná pleť či pot vám na pocite atraktívnosti nedodajú. Treba vedieť, že muži radi takéto „drobnosti“ prehliadnu, tiež po zobudení nevyzerajú ako z módneho časopisu, takže toto by vám ranné milovanie prekaziť nemalo. Milujte sa stále
Prirodzene, ak váš miláčik vydrží čakať, skočte si do kúpeľne a upravte sa trochu, vo väčšine prípadov sa však viac cení spontánnosť. Skutočne nie ja až také dôležité ako pri sexe vyzeráte. Netrápte sa s tým, ak vám na ranné milovanie nezvyšuje čas, alebo ak na neho nemáte chuť. Pri dobrom sexe skutočne nezáleží na čase, preto si padnite do náručia kedykoľvek máte chuť a netrápte sa tým, ktorá nočná či denná doba by na „to“ mala byť najvhodnejšia.

nashira

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ja som uz aj vierke odhalila identitu....baby co to len robim....uz ma vsetky poznate:))))))))).Napisem hadam aj Karolke....hm...ale asi az po Sage.....lebo ona chcela prva tak jej tuto prvotinu neukradnem.
Nellka ja by som ti pomohla s tou strankou...len neviem ako ti zavolat...cha cha cha :))))Ale normalne daj www.azet.sk atam kliknes na zaregistruj sa....si schopna zena dokazes to aj sama skus......pojde ti urcite a ked nie zavolaj:))))).
Mentolka ato sme vystavení aj v beznom zivote ...take sklamania...a omylov tych este bude....Este s cudzieho ked sa clovek sklame ,ale ked je to pri tych najblizsich to je o inom....

vierka

jeeej,tak vy ste dobré ponocovačky,a ranovstajky.To ja sa neviem dať dokopy.Ráno som vyprevadila "malého" do školy,a schrumla som ešte hodinku.Tiež mám žehlenia do aleluja,ale ja zásadne žehlím večer,o 20.00.Vtedy mám kľud,a v žehlení sa vyžívam.Idem variť,a trošku zase pokukať do konštrukcie.mentolka,ja som tiež prišla na to,že sa vôbec neoplatí "pomáhať"cez internet,/mám na mysli tému interupcie.Dostala som poriadne vynadané a to len preto,že som starostlivá mama,.Už sa k tomu vôbec nevraciam.Ale vy ste mi dodali množstvo energie.tiež by som chcela vaše fotky,aj ja by som nejaké poslala/no momentálne neviem ako na to/Ak by niektorá mala chuť a čas mi poslať môžte,ja tiež pomaturujem nad tým.mrvulka@azet.sk

mentolka

a este som chcela dodat ze ja som raz zareagovala tu na tomto fore na jeden prispevok kde dievcina prosila o pomoc,mala problemy a pod.,dala som jej svoj mail,pisali sme si denne,ja som sa jej tiez zdoverila a ona potom ked jej uz bolo ok a mala zasa dobre obdobie,tak mi vypisovala aka som hlupa a zneuzivala pri tom veci ktore som jej ja pisala o sebe.Pritom ja som sa nepotrebovala nikomu zdoverovat,proste som jej len chcela ukazat ze kazdy clovek ma problemy a je normalne ak sa o tom s niekym poradi a takto to dopadlo.Nakoniec ma este taka soplanda 20r.poucala o vychove deti,manzelstve,rodinnych vztahoch a neviem co este a ledva sama stihala svoje veci.zabudla ze ona je ta ktora potrebuje pomoc.:- ) ) )
ale ved nemozu byt vsetci inteligentni,staci ze my sme nie?

mentolka

Bre ranko,pozeram ze ste sa vcera pekne zakecali a ja som uz vtedy sladko spala.Najkrajsia bola karola ktora ocividne nezbadala ze na nete je este aj hanka a sage,ale neva jej staci ked si pise sama so sebou :-))).Nelka ja ta uplne chapem,ja mam teraz tiez take smutne obdobie,ked neviem co dalej a vobec ale vobec sa mi o tom nechce nikomu rozpravat,proste som unavena uz len z toho problemu a nechce sa mi nan este mysliet viac ako musim.A pritom nieze by som sa nechcela zdoverit,kludne mozem vypisovat hocikomu o tom ale aj tak sa nic nezmeni musim si to vyriesit sama.takze asi tak...
Idem zehlit,sice to takto po ranu nerobim,ale kopa ma ide zavalit,uz je ako mount everest.Dopijem kapucinko a makam.Jéj macam si donho mliecnu cokoladu,tiez to mate radi xixi?
Pekny dnicek vsetkym,nech vam praca ide od ruky a vsetkym vasim detusikom posielam pusinky(nashirin maly je taky na zjedenie,keby ste vedeli ake nadherne babo)

sage33

no tak nellka, ak nemas jediny dovod preco nedoverovat, tak skus. ja ta nenutim, ale mozno je najtazsi ten prvy krok pri prekonavani barier. nerozumiem velmi tvojmu problemu, ale to nie je ani mojou ulohou. ak budes chciet, zdoveris sa.
sme tu ako jedna velka, celoslovenska rodinka. vlastne skor severoslovenska.

ano, nellka, vdaka aidsu. keby ma zastavili na ulici s kamerou a mikrofonom, aby som sa vyjadrila k teme aids, tak o tejto chorobe hovorim v superlativoch.... dala mi vela - chapavu, milu a laskavu rodinu priateliek.

nellka

Sage, mňa vôbec nenapadá jediný dôvod, prečo by si to mala konkrétne ty, alebo nashira zneužiť. A veru, nechce sa mi o tom písať, ja v tom mám už v podstate jasno, len čakám, či sa "odblokuje" aj moja hlava, alebo je toto už trvalý stav. A to ma trápi, že by som aj chcela žiť zase s mužom normálne, ale nejde mi to. A pritom by som mohla byť spokojná, teda momentálne. Vyzerá to, ako keby som bola taká tá upišťaná a večne nespokojná žena, čo keď nemá problém, tak si vyrobí, lebo však byť spokojný je nuda....Tak to určite nie. Uvedomujem si, že si tým asi škodím, ale blok je blok a neviem, ako to dopadne. Len dúfam, že dobre a snažím sa tomu veriť.
Veď aj preto sem chodím, že sú tu samé zlaté baby, to sa málokedy vidí, toľko normálnych osôb pokope a našla som vás vďaka aidsu, no sila!

sage33

nelka, co tam po schranke na azete, naco by som tak mohla zneuzit tvoje meno na druhom konci republiky? aj nashira uz vie moje meno.
.... no a my pozname nashirine meno asi vsetky :-)))
ja ta neprezradim, a mozno sa chces vyrozpravat (vypisat). viem ako to dobre padne....
tak dobru, tichucku noc vsetkym, nech vam a vasim detom sadne pekny snicek na licka.