Mam AIDS

hanka bez

mentolka to ma mrzi,ja mam sice tiez dobreho muza,ale nie kazdy den je ruzovy a krasny mozno zajtra bude lepsie.
ti chlapi su ozaj niekedy na zabitie uznavam,ale co narobime vsak?
zelam ti vsetko dobre nech sa to ustali a vylepsi :-)
miaa vitaj na nasej stranke!

nashira

Pre jedlicka:))))
ale ved mame svoje trapenia ....vsetky.Ja mam dnes tiez tazky den....v hlavicke aj fyzicky psychicky.Manzela mam prvotriedneho a to si nerobím srandu je obetavy a dobry.To skor ja som nervozna pre somariny.Idem si dat sprchu.....nech mi je lepsie.Mentolka ja som na tom azete jelen ...som nevedela ,ze to vidno ked som tam prihlasena a nevidela som ,ze mi pises az dnes som to zistila....no hruza ..prepac .Aj tak neviem ako to tam zbadam musim pomaturovat.
Mia ja som dlho rozmyslala co dalej mam stred.pedagogicku uc.Ms....teraz je tu u nas 30ziadosti na jedno miesto ,ale chcu uc.s anglictinou.Tak po zvazeni....viacrocnom som sidala prihlasku na jazykovku...anglictinu na 6rokov.No uvidime ci to zvladnem od septembra sa to zacne....uf.....Mam kamosku ma 3detia teraz konci vysku je romka a je fakt dobra deti jej maju12,11 a 9ked zacinala najmensia mala 5.Ono to je asi o tom kto na to ma ten to zvladne.Je fakt tazka doba vzdelanie je potrebne no kazdy mame nejaku kapacitu.....este neviem aka je ta moja.....vyskusam.Pa zatim .Mentolka pri prvom som to mala co ty a este horsie mozno........tak myslim ,ze viem co citis mrzí ma to ....hadam bude lepsie.

jedlička

Globalizáciaje, keď anglická princezná s egyptským milencom havarujú vo francúzskom tuneli, na nemeckej limuzíne, poháňanej holandským motorom a riadenej belgickým vodičom, naliatym škótskou whisky, pri naháňačke s talianskymi novinármi, fotiacimi japonskými foťákmi a následne napriek starostlivosti amerických lekárov, so skalpelmi zo švédskej ocele a so všetkými tými švajčiarskymi liekmi, nakoniec zomrú...

mentolka

miaa tak to niesi sama kto ma dnes naladu pod psa a prisernu depku.mna ide slak trafit z mojho stareho,iba sedi fajci dve krabicky denne a nic nerobi.ja driem ako krava periem,varim,beham do obchodu,upratujem a este ked idem narubat do kotolne drevo mu hovorim ze nech zatial s malou napise ulohy a pridem sem a mala sedi,ulohy nenapisane.pytam sa ze a ulohy preco si s nou nepisal? a on ze jaj aha ved hned idem a sedi dalej pri pc- povedzte uprimne no nezabili by ste ho? uz som z toho nervozna,som strasne sklamana z toho aky je,myslela som ze ked bol tak dlho prec ze sa budeme teraz spolu tesit,ze mi bude pomahat,aj detom chybal a tak... a on unudeny,zleniveny o nic sa nestara,vsetko ako predtym.mam depku a cely den som nazurena,sorry ze vas tu deprimujem,len som chcela aby ste vedeli ze sa teraz citim uplne nahovno.:-(((

miaa

momentalne mam príšernu depku,pozeram si pracu na profesii a takmer všade chcu VŠ,tak banujem že som si ju nespravila.do pekla,no možno si robia ešte aj v mojom veku,ale je to tažke znova sa začat učit na prijimačky.no mam naladu pod psa..že čo v buducnosti..

miaa

ahoj,som vydata mam syna 15mes.a vodičak už mam,ale som dlho nejazdila lebo sme nemali auto ,takze začínam skoro od znova.najhoršie pre mna su križovatky a pohnut sa na zelenu,no brutus..

miaa

dakujem,teším sa a začínam žiarlit na tie vaše živé zázraky.baby obdivujem vás,ved 3 deti=3 porody,všetká čest:))

nashira

No a to som si ten cas ani nevsimla jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:))))))))))).A Sage som ti pisala na skype a zase tam niesi:(....fnuk