Mam AIDS

nellka

Dobre si to pochopila!:)
Veď ja stále nemám tú schránku na azete, muž nemal čas a ja som pc blbec. Ale rada by som vedela,ako vyzeráte a kľudne by som vám poslala fotky aj ja, len meno radšej nie, neviem, čo mám takú fóbiu, ale už som akási opatrnejšia.
Tak zajtra popracujte, to sa bude šéf čudovať, čo si ty všetko postíhala, len či bude mať radosť, ha ha! Užite si to!:)
Akurát idem na cigaretku, čakám , kým sa mi doperie prádlo a idem spať, dnes spím s obidvomi dievčatami, joj, strašne ich ľúbim a najkrajšie sú keď spia, ale vážne!:)

sage33

:-)))))) aby sme sa nezobudili ako prasata v blate, nellka?
neboj sa, budeme len traja, ja a deti. pytala som si od sefa pracu na doma, tak psssst, ideme pracovat s detmi, stavat hrady z kociek a liezt a liezt a liezt. mala neunavne trenuje, zaraz predbehne aj velkeho brata.
nellka, napis, ak budes mat chut.

nellka

Sage, ten náš problém, to je nadlho. Je to celé také zamotané, že by som o tom mohla román napísať,ja viem, že mám muža zodpovedného, šikovného, má rád naše deti, hádam aj mňa...tam ide o celkom iné veci, keby to bolo celý čas tak, ako je to zhruba posledného polroka, tak som najspokojnejšia žena na svete...No hovorím, je to zložité, ale nevzdávam sa.
Išiel do Chorvátska.
Sage, keď sa budete liečiť v tej posteli, tak radšej bez muža, keď má také behačky:)Neriskovala by som:)
A to tvoje malé dievčatko nech sa rýchlo vyzdravie, tie soplíky vedia také telíčko riadne potrápiť.

sage33

nelka a u vas je to uz lepsie? s tou tvojou "sebestacnostou"?
verim ze ano. muzicek je na sirom mori? vo vnutrozemi?
my soplime poriadne nadalej, malu tak lutujem. ale zajtra nejdem do prace, budeme sa vsetci liecit v jednej posteli..... len manzel ma hnacku-lietacku :-)))) asi to vcerajsie pivo po svadobnych kolacikoch jeho kolegu....

nellka

Nazdar baby, dnes mi mužíček odišiel na týždeň na šíre more, veru, je mi trocha smutno, ale však týždeň ubehne ako voda.
Bože, dnes som sa namakala a to ešte nemám všetko hotové, mám rada našu chalupu, ale neznášam to upratovanie, to je nekonečné.
Hanka, tak to ste mali výborný deň teda, keď už, tak už.Aspoň že tebe je už lepšie!:)
Vierka, tak ťa tá škola pohltila úplne celú! Ale to je správne, tak to má byť, nevolajú ťa bifľa?! ha ha.
Inak, aj ja milujem večer, to je moja najobľúbenejšia časť dňa, keď dá deti spať:)To ticho, veget...Len teraz mi tu hučí práčka, periem už x- tú várku, ble.

sage33

tak dobru, no neviem s kym si sa chcela bavit, karolina, ked ani ja ani hanka ti nestacime na rozhovor.
gute nacht.

karola

Nebojsa ja sa taky odreagujem.Ved kazdy piatok idem s babami venku na disko tam je spanielska disko a zabava a cez vykendu prechadzky doprirody. Ja sa o dobru naladu a td viem veelmo dobro postarat. Je tu este niekdo?