Mam AIDS

mentolka

nellka asi mas pravdu,tam mal iba jedinu starost-ist do roboty a nic ine,po praci oddychoval,mal volno,chodil na prechadzky,sportoval,kino,kniznica,internet,plavar en a pod. a teraz doma deti,zena,praca v dome a kopec starosti.ja to chapem ale musi si uvedomit ze su aj ine veci ako uzivanie si,je absolutne nezodpovedny-take male decko.A bojim sa ze ten predchadzajuci zivot sa mu natolko zapacil ze uz teraz nebude robit absolutne nic a kasle na vsetko. neviem...:-(

nellka

Ahojte! Kávičku už máte vypitú? Ja hej, čakám na mamu, tak sa teším, že tu nebudem sama.
Mentolka, už ste si to vyriešili? Ja som nad tým rozmýšľala, že čo môže byť príčinou takej zmeny chovania, napadlo ma, že to môže byť spôsobené tým, že muž si v tom zahraničí akokeby od vás odvykol, len robota a nič iné. Domov sa tešil, že hurá, konečne si oddýchnem, tak oddychuje vôbec mu nedochádza, že aha, tak už som doma a treba sa aj trocha pričiniť. No, už prišla mama, tak sa jej idem venovať. Pa!

monitaa

a tiež každy hovoril že zazrak že tak rychlo som sa otvorila. no mne to ako zazrak nepripadalo pretože cele tehotenstvo som sa utešovala že sa nemusim bať bolesti predsa si zaplatim epi a tak som dopadla

monitaa

nashira ja som si len tak čitala tuto diskusiu od začiatku a jak som si čitala tvoj porod tak som si spomenula aj na ten svoj, ale ja to mam čerstve... prisla som do nemocnice z bolesťami a pravidelnymi kontrakciami ale na tom pristroji ma presviedčali že su slabe na porod... dali ma na izbu tam som bola celu noc , rano mi zničoho nič odtieklo vela krvy a to už sestra bezala so mnou na sal kde doktor povedal že na 4 možme pichať epi . lahla som si na stol obratila na bok isli ma pichať, zrazu ma naplo a ja že musim isť na vecko oni že ako to strčil ruku a vraj ono to je zasle a hned na to že mam tlačiť... tak len tolko

miaa

hanka dakujem,ja som tiež len teraz prišla z vonku,mala som jazdu a ani raz mi konečne nezdochlo auto,no možno náhoda..a vonku je fakt super konečne,už to cítit vo vzduchu a dufam že aj depky zmiznú.
Nashira ty si obdivuhodná,stále ma prekvapuješ,tešim sa- 3deti, super manžel, ešte aj škola-ty to zvladneš na100per:)))si jednička,ja to tuho zvažujem tiež.
mentolka,my s manželom mame v poho manželstvo,ale tiež mi príšerne vadí lenivost a nezodpovednost,takže ti to verím,vtedy som schopna mu navyčítat aj nemožne ked ma to chytí.no uvaž žena by si to nedovolila celý den ležat a nič,no títo dnešny muži sú ako zákonom chránený.vidíš nadávam a pritom ten moj je dobrý chlap.podel domace prace a zapriahni ho!ja viem, keby to bolo také jednoduché..ale o tych tvojich pocitoch,že ti chybal ked bol preč a teraz ked je doma by si s ním rada stravila prijemné chvíle,to by som mu povedala (že si čakala že vás to odlúčenie ešte viac k sebe pripúta a mali by ste si byt vzácnejší)dúfam že máš už po depke:)

nellka

Ahojte, žienky! Mentolka, to, čo si opísala, je fakt na zabitie. Ale chlapi/niektorí/ sú takí, že ich ani nenapadne, že my ženy, kvôli ich nemožnému chovaniu, dosť trpíme. Aj keď mu to povieš, alebo vyčítaš, tak jemu to až také nepripadá a je schopný na to do druhého dňa zabudnúť. A keď máš toho plné zuby a rozhodneš sa to riešiť radikálne, tak len oči vyvaľuje, že o čom to vlastne hovoríš. Im to nedochádza. Ale dúfam, že sa o tom porozprávate a že to bude chcieť riešiť aj on. Však si sa tak naňho tešila, tak to nemohlo byť pre nič za nič. Dúfam, že sa takto nechová často. Držím palce!
Hanka, to je fajn, že ti je už lepšie, to umývanie zubov ti bude ešte dlho vadiť, skús sa najprv najesť a až neskôr umyť zuby, to mi pomáhalo.
Teraz som si bola pofajčiť, je to tam naozaj romantika, len chlapa/môjho/ tu nemám a bože chráň, ani iného!:)Detičky už spia, takže klídek, toto milujem!
Nashira a Mia- čosi sa určite vyskytne na poslednú chvíľu, ja som tiež zvedavá, kde sa zamestnám,lebo na služby už robiť nechcem, kvôli deťom.
A ozaj- novinka, zmaturovala som, založila som si na azete novú schránku- tak som to zvládla, moja adresa je nellka 30@azet.sk- má tam byť zavináč, ale nedá sa mi to tam dať, neviem, čo tomu zase je, do prkna. Poraďte, stláčam alt a v súčasne, ale naskočí mi tam len táto sponka a zavináč nikde.

hanka bez

...a aby som nezabudla,mam sa uz celkom dobre,zvaraciam uz menej,(hrozne ked si umyvam zuby)vtedy ma napina z pasty.dnes u nas bolo slnecno,chlapci behali vonku do vecera a pred chvilou sme zazili krasnu jarnu burku,teraz vonku vonia vzduch tak sviezo,vtaciky sa ukladali spat tak cvirikali...romantika,ááách.