Ahojte, žienky! Mentolka, to, čo si opísala, je fakt na zabitie. Ale chlapi/niektorí/ sú takí, že ich ani nenapadne, že my ženy, kvôli ich nemožnému chovaniu, dosť trpíme. Aj keď mu to povieš, alebo vyčítaš, tak jemu to až také nepripadá a je schopný na to do druhého dňa zabudnúť. A keď máš toho plné zuby a rozhodneš sa to riešiť radikálne, tak len oči vyvaľuje, že o čom to vlastne hovoríš. Im to nedochádza. Ale dúfam, že sa o tom porozprávate a že to bude chcieť riešiť aj on. Však si sa tak naňho tešila, tak to nemohlo byť pre nič za nič. Dúfam, že sa takto nechová často. Držím palce!
Hanka, to je fajn, že ti je už lepšie, to umývanie zubov ti bude ešte dlho vadiť, skús sa najprv najesť a až neskôr umyť zuby, to mi pomáhalo.
Teraz som si bola pofajčiť, je to tam naozaj romantika, len chlapa/môjho/ tu nemám a bože chráň, ani iného!:)Detičky už spia, takže klídek, toto milujem!
Nashira a Mia- čosi sa určite vyskytne na poslednú chvíľu, ja som tiež zvedavá, kde sa zamestnám,lebo na služby už robiť nechcem, kvôli deťom.
A ozaj- novinka, zmaturovala som, založila som si na azete novú schránku- tak som to zvládla, moja adresa je nellka 30@azet.sk- má tam byť zavináč, ale nedá sa mi to tam dať, neviem, čo tomu zase je, do prkna. Poraďte, stláčam alt a v súčasne, ale naskočí mi tam len táto sponka a zavináč nikde.