Mam AIDS

nashira

No to ti poviem ,ze je tu veselo....niekedy az tragicky.....:)))))).Hlavne ked sme chory to sa len plazime po byte a vzdy niekoho niekde stretnes a na kupelku je poradovnik....No do auta sa este zmestime:)))))....chvala Bohu ,lebo na nove nemame ....myslim tym autobus:)))).A niekdy uz len tak rezignujem ,lebo by som sa zblaznila...ako teraz maly dbnes uz po druhy raz rozhadzuje pastelky...niekedy to upracem ja a niekedy poviem detom ,ze im dam 10sk ak to upracu:)))))A uz sa im nechce a tak im poviem 20sk ....no tak to sa premozu.....Nieje to tak kazdy den........raz za cas.Vela deti vela starostu .ale som rada ,ze ich mam....lubim ich.

miaa

jéé tak to si teda riadna manina.no manžel je štastný chlap.čo mam známe tak majú jedno a dost aj moja sestra má jedno 8roč.mne sa to zdá byt smutné ked je len jedno dieta a páči sa mi ked je poriadná rodina a poriadne veselo,tak to bude asi u vás:))my tiež rozmyšlame či sa vrátit spat,takú prácu aku ma manžel zoženieme hockde.ale je to trošku komplikované.ja tu mam iba rodičov(na dedine) odišla som od nich v osemnástke a teraz po rokoch som sa sem vratila ale do mesta.mala som 2kamošky z dediny ktoré sú už roky v zahraničí.takže mi može pomoct mama,ale ona je mladá a chodí do roboty,takže v týždni nikto,iba na víkend.ked sa zase vrátim do manželovho rodiska tam mám kamošky kt.pracujú ale zase žiadnu rodinu tam nemame ani z manželovej strany.tak ako ani tak ani tak.tak sme furt na realitkách a rozmýšlame či odíst alebo nie.pa

nashira

Ahoj Miaa!
Ja mam 3 deti 11 ,6 a 1 .No a sme velka rodina.To sa manzelovi snivalo,ze mame 5 deti .To by ma tu ukamenovali.....5detí...to sme uz zazili na inej teme:)))).Ja viem co je to byvat v inom meste .Byvali sm,e tak a bolo to strasne pre mna .Aj soom si tam nasla robotu,ale mala mi den pred nastupom ochorela a nemal kto s nou ostat.Horor to bol.......a tak sme sa nakoniec vratili domov a tak mi odlahlo fuuuu.A som rada teraz .Tak ti nezavidim,ale ak ma manzel dobru pracu nieje co riesit.pa zatim

miaa

nashira aj moj manžel mi vraví tri krát týždenne aby som to už vydržala,materská ma úplne odstavila od spoločenského života,však to poznáte.navyše sme sa prestahovali do druhého mesta ked mal malý 5mes.a stále sa cítim osamelo a nenašla som si kamošky.nashira ak som pochopila správne ty máš asi velkú rodinu,aj ja by som chcela ale teraz nám dáva malý poriadne zabrat tak som tu myšlienku zatial vypustila.ake staré máš deti?

nashira

Ahojte!
Ja som vcera myslela ,ze uz odpadnem od unavy....Som zehlila do 21:00 no a aj dnes idem a asi aj zajtra.Maly je dnes umrncany ...a len ocka by chcel.....Ani ho do prace nechcel pustit .No je pravda ,ze ani ja:)))
No a to ,ze sme tu rarita je asi pravda:))),ale dobre to je takto clovek ma aspon kde hlavu sklonit:).
A Miaa kludne tu s nami ostan kolko chces a prid kedy chces...tlupa sa nam postupne rozrasta.Si spominam, ,ze sme si tu jednu dobu pisali len so Sage a uz som si myslela ,ze to tak bude navzdy...chi chi chi.
a temu uz mame 3tí mesiac....starneme tu spolu.Som rada ,ze som vas spoznala...naozaj.Ked je clovek na materskej musi si davat pozor aby mu nehrablo a vtedy kontakt a komunikacia s novymi ludmi je pozehnanim:)))))).Jooj keby ste videli co ten moj maly tu predvadza na stolicke....horor..najlepsie je vytahovat vo vypone na spickach na stolicke sestram pastelky zo suflika.Ty chlapci su fakt z inej planety ked to tak sledujem.
Tak zatim pa......

vierka

Tak,baby a máte ma v emailoch.teraz mám iné vlasy,hnedé a v tom melír jemný/segra je kaderníčka/tak nič výnimočné ak som cca raz v mesiaci iná.Ináč niesom fotogenická.Ale aspoň budete vedieť,kto som.Poslala som foto z už spomínaných mojich Chalúpiek perníkových,aj z tej kde bývame/stále v prerábke./Aj pár fotiek z detí.kto má ešte záujem,pošlem.

nellka

ahojte! Sage, chudiatko malé to tvoje dievčatko, tie soplíky často takto končia, dúfam, že sa vyhnete atb a teraz, keď je tak krásne, sa z toho malá rýchlo dostane.
Ja mám teraz obe deti pri sebe v spálni, keď je muž preč, ale aj tak ráno vstávame do škôlky, tento týždeň majú plavecký, tak musíme stíhať prísť do pol ôsmej, le dúfam, že nebudú buntošiť už o pol šiestej:)
Hanka, tak aj u vás to nie je bohviečo, ale slnko je najlepší lekár, nie?:)
Vierka, konštrukcia- to už ani poriadne neviem, čo to je. Ja ešte muža pošlem, aby mi natankoval a pod., ja si len jazdím, to som panička, čo?
Dnes bolo nádherne, na chvíľu som sa vytrčila na slnko a teraz mám červený ksicht!
Čítala som pochvaly na Nashiru- aj ja sa pripájam a ešte musím napísať, že ste tu všetky také normálne, milé, inteligentné osoby a že som rada, že ste tu, tak sa mi zdá, že "aids" je rarita:), zatiaľ nám to tu nikto nekazí, to ma teší!

mentolka

aj mna teraz jeden napadol idem ho pohladat a poslem ho tebe aj nashire xixi.my sme prave prisli z prechadzky boli sme s muzom a detmi v lese a nasli sme studnicku tak hodinova zastavka samozrejme pri studnicke kym sa deti vyblaznili.aj stavelove listky sme ochutnali.muz ma uz vyhana od pc,stale tu nieco robi,este sa ozvem papá baby.