ahojte k(v)ocky, vlocky. uplynulu noc som spala len 4 hodiny, dcerkine sopliky nam nedali spat. toto co mala rano v odsavacke, no, deti, naplo ma..... pekna farba.
my sme sa boli cez obed prejst, kupili sme si na obed pizzu, to uz syn nevladal ani chodit, a ja som mala tiez dost. a popoludni sme mali navstevu, do vecera. este stale som detsku izbu neuviedla do povodneho stavu. a uz sa s tym netrapim. naco? rano syn vstane a zacne sa hrat, kde prestal. lebo on, ledva navsteva odisla, zahajal na kresle....
u nas dnes boli hromy, blesky, aj u vas?
to zneuzivanie anonymity tuto na fore, tak to je naozaj niekedy take, ze sa mi tisnu do oci slzy, z tej bezmocnosti. neviem co vedie tych ludi, aby sa vyjadrovali, k comu nemaju co povedat, alebo sparali do problemov, ktore su pre pre niekoho velmi vazne a pre ineho pre zart. skoda, lebo ja som sa tiez viackrat sklamala. a kedze som tu vystupovala na inej teme neregistrovana, zacala sa nam tam pliest jedna osoba, raz sa podpisala mojim nickom, raz dalsimi a vyzeralo to, ako keby sme si navzajom nadavali. ale my sme si verili, vedeli sme, ze je to niekto dalsi. skoda, lebo sme s temou skoncili.
a vierka, na teba som viackrat natrafila, ako sa snazis kdekomu pomoct a vzdy sa nasiel niekto, kto zabrdal. a pritom vierka stale slusne a uctivo.
to su ludia bud nestastni, ktori tu nastavuju zrkadlo zo svojho vnutra, alebo taki, co este "nezazili" zivot, ale tvaria sa, ze vedia vsetko.
dievcence, ja okrem nashiry nepoznam vizaz nikoho ineho z aidsu. ale budem rada, ak sa nam podari zoznamit sa ;-)
a nshi, ak chces, napis karole, prenechavam ti poradie :-)))
nestiham nic do prace, takze zatial nepisem.
ale inak, dnes bol pekny den, takze sef moze byt spokojny - prezila som ho s detmi. aspon ja som spokojna.
....prepacte mi, mam nesurode myslienky, uz som unavena....
dobru nocku, pekne snicky