Mam AIDS

miaa

Nashira,ty si ma velmi zaujala.ja mam net doma len 3mesiace ale vždy ked narazím na tvoj príspevok,vynikáš z rady.z tvojich textov a podania cítit fakt velmi slušnú inteligenciu.mam ta v hlave ako inteligentnú,velmi rozvážnu a vyrovnanú prispivatelku.len tolko z mojich krátkych postrehov.ahoj nashira:)

mentolka

:-)))pomaly ale isto sa z nas stanu pc zdatne osoby.
Vierka to musis na tu svoju stranku na azete,tam je hore taka ikonka ze mail,kliknes na to,potom je tam zasa ikonka napisat novu postu,tak daj ze napisat novu postu.A este tam hladaj moznost ze pripojit prilohu,oznacis fotku ktoru chces poslat a potvrdis klikom-komplikovane? ja to ale vysvetlujem ako pako,pockaj idem pohladat tu tvoju adresu,tusim som ju tu zahliadla....xíxí

vierka

baby,tak nashiru už poznám,chcem vám aj ja poslať podobizeň mojej maličkosti.len vás prosím o radu ako na to.Fotky máme uložené v počítači.poradte.manžela nechcem otravovať,lebo by mal len zbytočné reči okolo toho.No,ak to nepôjde,bude musieť

hanka bez

Ja som sa tu raz tiez stretla s takym idiotom,niekto tu pisal nejaka pani ze ma brata a zomiera na rakovinu alebo take nieco a nejaky debko jej napisal :a co ja s tym mam? ja som mu ju nesposobil,nech skape! a takisto som tu citala jedna pisala o dietatku ktore sa jej ma narodit a bude postuhnute a niekto jej zasa odpisal nieco v tom zmysle ze je suka a kurva a tak jej treba ze to ju panboh potrestal za nemanzelsku suloz-tak z tychto prispevkov neviem ci plakat alebo grcat,ludia su niekedy hyeny.Ja uz vacsinou chodim iba sem,ani vlastne nemam cas na ine.

nashira

Nellka clanok som nastastie neodpisovala poradim ti fintu .Ked sem chces nieco ine dat ...uryvok z clanok z inej stranky tak si oznacis danu stat a stlacic Ctrl c a ked to chces napr. sem vlozit stlacis Ctrl v a mas to tu ....to je cela finta:))))
A manzelovi to nepomohlo,lebo nic odtial nevyslo....ziadne kaky.:(
Len mal bo...
A ten clanok som dala len na spestrenie....tiez niesom nejaka samica....taka normalna som:)))))

sage33

ahojte k(v)ocky, vlocky. uplynulu noc som spala len 4 hodiny, dcerkine sopliky nam nedali spat. toto co mala rano v odsavacke, no, deti, naplo ma..... pekna farba.
my sme sa boli cez obed prejst, kupili sme si na obed pizzu, to uz syn nevladal ani chodit, a ja som mala tiez dost. a popoludni sme mali navstevu, do vecera. este stale som detsku izbu neuviedla do povodneho stavu. a uz sa s tym netrapim. naco? rano syn vstane a zacne sa hrat, kde prestal. lebo on, ledva navsteva odisla, zahajal na kresle....
u nas dnes boli hromy, blesky, aj u vas?

to zneuzivanie anonymity tuto na fore, tak to je naozaj niekedy take, ze sa mi tisnu do oci slzy, z tej bezmocnosti. neviem co vedie tych ludi, aby sa vyjadrovali, k comu nemaju co povedat, alebo sparali do problemov, ktore su pre pre niekoho velmi vazne a pre ineho pre zart. skoda, lebo ja som sa tiez viackrat sklamala. a kedze som tu vystupovala na inej teme neregistrovana, zacala sa nam tam pliest jedna osoba, raz sa podpisala mojim nickom, raz dalsimi a vyzeralo to, ako keby sme si navzajom nadavali. ale my sme si verili, vedeli sme, ze je to niekto dalsi. skoda, lebo sme s temou skoncili.
a vierka, na teba som viackrat natrafila, ako sa snazis kdekomu pomoct a vzdy sa nasiel niekto, kto zabrdal. a pritom vierka stale slusne a uctivo.
to su ludia bud nestastni, ktori tu nastavuju zrkadlo zo svojho vnutra, alebo taki, co este "nezazili" zivot, ale tvaria sa, ze vedia vsetko.

dievcence, ja okrem nashiry nepoznam vizaz nikoho ineho z aidsu. ale budem rada, ak sa nam podari zoznamit sa ;-)
a nshi, ak chces, napis karole, prenechavam ti poradie :-)))
nestiham nic do prace, takze zatial nepisem.
ale inak, dnes bol pekny den, takze sef moze byt spokojny - prezila som ho s detmi. aspon ja som spokojna.

....prepacte mi, mam nesurode myslienky, uz som unavena....
dobru nocku, pekne snicky

nellka

Nashira, mne to nikdy nerobili, ségra, keď bola decko, tak dosť často, ale neviem o tom nič:(Tak to je fajn, že nevedia, či sa trafili a ani nemá pocit, že by mu to pomohlo?

nellka

ahojte, dnes mi prišla mama na návštevu,bude tu aj cez víkend, tak asi to tu zase budem flákať. Ale čítať budem aspoň "úchytkom", ri ako sa to hovorí.
Nashira, to si riadny článok odpísala, ale nechce sa mi čítať, lebo ja som taký menej sexuchtivý jedinec. A skúsim sa zaregistrovať, to by som mala zvládnuť, ale až po víkende, teraz sa mi nad tým nechce špekulovať. Tak takto si sa odhalila, inak to, čo spomínala Mentolka- to je to, čo mi chýba, vidieť vás, pokecať s vami normálne, nielen takto, však ja viem, vy ste v takej istej nevýhode ako ja...Inak Mentolka, to musela byť iná"škatula", ako tomu hovorím, trápna osoba, určite by ti to nikdy do očí nepovedala, ale napísať sa dá hocičo. To mi pripomína jedného človeka z môjho okolia. On sa chová podľa toho, čo si ku komu môže dovoliť, on tvrdí, že sms znesie všetko. A to je pravda. Ja to aj tak nechápem, napísať hocičo len preto, že nikto nepozná moju identitu? Však by som sa hanbila sama pred sebou. No čo už, len mi je z toho niekedy nafigu.